Καλώς ήλθατε στον επίσημο ιστότοπο του συλλόγου των Καρδαριτσιωτών

Κοινωνικά νέα 2019

 

Οκτώβριος 2019

Ο Μηλιώνης Παναγιώτης και η σύζυγος του Μαριάνθη, βάφτισαν το δεύτερο παιδάκι τους. Το όνομα του νεοφώτιστου Κωνσταντίνος.

Ο Βασίλης Γιαννακόπουλος και η σύζυγος του Μαριάννα απέκτησαν το δεύτερο παιδάκι τους, ένα πανέμορφο κοριτσάκι.

Η Κατερίνα Μητσιοπούλου και ο σύζυγος της απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, ένα πανέμορφο κοριτσάκι.

Ο Θεόδωρος Τσίκας του Ηλία και η σύζυγος του απέκτησαν δίδυμα αγοράκια.

Ευχόμαστε σε όλους ολόψυχα να τους ζήσουν, να είναι καλότυχα και ο Άγιος Νικόλαος πάντα μαζί τους.

Απεβίωσε την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου ο συμπατριώτης μας Θεόδωρος Μουρούτης του Χρήστου ετών 89. Η νεκρώσιμος ακολουθία έγινε στον ιερό ναό Αγίου Νικολάου Καρδαριτσίου. Καλό παράδεισο και συλλυπητήρια στην οικογένεια.

 

Αύγουστος 2019

   Ο πρώην δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Βασίλης Γιαννακόπουλος και η σύζυγος του Μαριάννα Μουστόγιαννη, βάφτισαν στην Αγία Παρασκευή το πρώτο τους παιδάκι. Το όνομα του νεοφώτιστου Ιωάννης. Ευχόμαστε ολόψυχα να τους ζήσει.

  + Απεβίωσε στις 11/8 ο συμπατριώτης μας Θεόδωρος Αναγνωστόπουλος του Ζώη ετών 53. Η κηδεία του θα γίνει την Τρίτη 13 Αυγούστου και ώρα 11:30 το πρωί στον ιερό ναό Αγίας Μαρίνας Ηλιούπολης. Για το τραγικό αυτό γεγονός το Δ.Σ. του συλλόγου αποφάσισε να ακυρώσει όλες τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις του για τον Αύγουστο (Αντάμωμα). Συλλυπητήρια στους οικείους του και καλό Παράδεισο.

 

 Ιούνιος 2019

    Την Παρασκευή 21 Ιουνίου η Μαρία Χατζηκοκολακη και ο Θωμάς Κακούρης ενώθηκαν με ιερά δεσμά του γάμου. Κουμπάρος ήταν ο Ταμίας του συλλόγου Νίκος Ζαφειρόπουλος με την σύζυγο του Ειρήνη. Βαφτίστηκε επίσης από την πρώην γραμματέα του συλλόγου Ιωάννα το πρώτο παιδάκι του ζευγαριού. Το όνομα του νεοφώτιστου Ευάγγελος. Ευχόμαστε ολόψυχα να ζήσουνε.


   +Το Σάββατο 01 Ιουνίου απεβίωσε ο συμπατριώτης  Χρήστος Ζαφειρόπουλος του Νικολάου ετών 80. Η νεκρώσιμος ακολουθία έγινε στο κοιμητήριο Αγίων Αναργύρων. Συλλυπητήρια στην οικογένεια και καλό Παράδεισο παππού.
   +Την Τρίτη 11 Ιουνίου απεβίωσε ο συμπατριώτης μας Βασίλης Τσίκας του Νικολάου και της Ουρανίας ετών 88. Η νεκρώσιμος ακολουθία έγινε στο πρώτο νεκροταφείο Αθηνών. Συλλυπητήρια στους οικείους του.

 

Μάιος 2019

   +Απεβίωσε την Κυριακή 26/5 η συμπατριώτισσά μας Νικούλα Παρασκευοπούλου ετών 85. Η κηδεία της έγινε την Δευτέρα 27 Μαΐου στις στον Άγιο Νικόλαο στο Καρδαρίτσι. Συλλυπητήρια στην οικογένεια της.

 

 Μάρτιος 2019

   +Απεβίωσε την Παρασκευή 08 Μαρτίου ο συμπατριώτης μας Τσιουμπρής Γεώργιος του Νικολάου ετών 94. Η κηδεία του έγινε το Σάββατο 09 Μαρτίου στον ιερό ναό Αγίου Νικολάου Καρδαριτσίου. Ο Θεός να τον Αναπαύσει και συλλυπητήρια στους οικείους του.

 

Φεβρουάριος 2019

   +Απεβίωσε την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου ο Κωνσταντίνος Πάστρας, σύζυγος Κωνσταντίνας Φιλοπούλου ετών 61. Η κηδεία του έγινε την Πέμπτη 28/02 στις στο κοιμητήριο Παπάγου.. Συλλυπητήρια στους οικείους του και καλό Παράδεισο..  Αντί στεφάνου ο Θοδωρής Ν. Τσίκας έδωσε στον σύλλογο 100 ευρώ.

  +Απεβίωσε το Σάββατο 09 Φεβρουαρίου ο πατριώτης Τσίκας Νικόλαος του Χρήστου (Μπάρμπα Γαλάνης). Η κηδεία του έγινε την Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου στο κοιμητήριο Αργυρούπολης. Αιωνία του η μνήμη και συλλυπητήρια στην οικογένεια.

------

Κοινωνικά νέα περασμένων ετών μπορείτε να δείτε στην σελίδα:

https://kardaritsi.gr/old/social.php