Καλώς ήλθατε στον επίσημο ιστότοπο του συλλόγου των Καρδαριτσιωτών

Καρδαρίτσι, Αγία Παρασκευή 2023

Ιούλιος 2023

 

Την Τετάρτη 26 Ιουλίου εορτάστηκε για μία ακόμη φορά ή Αγία Παρασκευή στο ομώνυμο ξωκκλήσι σου χωριού μας.

Πλήθος πατριωτών και επισκεπτών παραβρέθηκαν στην Θεία Λειτουργία και απόλαυσαν την θέα του πανέμορφου χωριού μας.

Κοπή πίττας, Ιανουάριος 2023

Ιανουάριος 2023

 

Την Κυριακή 29 Ιανουαρίου στο Ξενοδοχείο Novus City Hotel, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου του χωριού μας και παράλληλα η τακτική γενική συνέλευση του συλλόγου των Καρδαριτσιωτών. Υπήρξε ικανοποιητική προσέλευση μελών.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τα Καρδαριτσιώτικα κάλαντα τα οποία έψαλλαν τα μικρά παιδιά που παρευρίσκονταν στη εκδήλωση. Τα Καρδαριτσιώτικα κάλαντα  έχει καθιερώσει ο αείμνηστος πρόεδρος Θεόδωρος Δεμίρης.
Έγινε η κοπή της πίτας από τον πρόεδρο Μιχάλη Μηλιώνη και ακολούθησε ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός της τρέχουσας θητείας.

Κοπή πίτας 2023

 

Το Διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου σας προσκαλεί την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 11:00 στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας στο Ξενοδοχείο Novus City Hotel, Καρόλου 23 Πλατεία Καραϊσκάκη Αθήνα.

Επειδή έχει συμπληρωθεί η θητεία του Δ.Σ του Συλλόγου θα πραγματοποιηθεί οικονομικός απολογισμός και εν συνεχεία εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. Παρακαλούμε όσοι πατριώτες επιθυμούν να συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία να το δηλώσουν άμεσα στα μέλη του υπάρχοντος διοικητικού συμβουλίου. Είναι συνετό να μπουν νέα πρόσωπα στο σύλλογο μας.. Θα διατίθενται επίσης και τα ημερολόγια του συλλόγου.

Σας περιμένουμε όλους να πούμε τα νέα του χωριού μας και να ανταλλάξουμε ευχές.