Καλώς ήλθατε στον επίσημο ιστότοπο του συλλόγου των Καρδαριτσιωτών

Καρδαρίτσι 15 Αυγούστου 2020

Αύγουστος 2020

 

Με κάθε μεγαλοπρέπεια εορτάστηκε και φέτος στο χωριό μας η Κοίμηση της Θεοτόκου. Παραμονή της εορτής τελέστηκε η λειτουργία των εγκωμίων της Κοίμησης της Θεοτόκου με στολισμό του επιτάφιου και πανέμορφα τροπάρια. Ευχαριστούμε θερμά τους ψάλτες μας Νεοκλή Ζαφειρόπουλο και Αντώνη Χ. Ζαφειρόπουλο καθώς και τον Παρασκευά Δουρίδα από το Βούτσι για την δωρεάν συνεισφορά του. Ανήμερα της εορτής τελέστηκε Πανηγυρική Θεία Λειτουργία στην κεντρική εκκλησία του χωριού μας με πλήθος κόσμου να γεμίζει τον ναό. Έγινε αρτοκλασία υπέρ υγείας των εορταζόντων και των Απανταχού Καρδαριτσιωτών.

Ετήσια χοροεσπερίδα Καρδαριτσιωτών 2020

Ετήσια χοροεσπερίδα 2020

Ο σύλλογος των Καρδαριτσιωτών πραγματοποίησε για μία ακόμη χρονιά, με πολύ μεγάλη επιτυχία, την ετήσια χοροεσπερίδα του την Κυριακή  16 Φεβρουαρίου 2020 στο κοσμικό κέντρο διασκέδασης CABANA Live Stage.

Ιούλιος 2020

Μετά τις δύσκολες στιγμές που έζησε η ανθρωπότητα λόγω της επιδημίας, το Διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου εύχεται σε όλους τους πατριώτες υγεία, υπομονή και σύνεση για να μπορούμε να απολαμβάνουμε το όμορφο χωριό μας συνεχώς.
   Το τελείωμα της καραντίνας εορτάστηκε δεόντως στο Καρδαρίτσι αφού συνέπεσε με την εορτή του Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης.

Τελετή ονοματοδοσίας

 

Νέα Οκτωβρίου 2020

 Σε μια σεμνή τελετή, που τηρήθηκαν όλα τα απαιτούμενα υγειονομικά πρωτόκολλα, έγινε το Σάββατο 3 Οκτωβρίου η ονοματοδοσία του κεντρικού δρόμου του χωριού μας. Ο δρόμος ονομάστηκε " Οδός Παντελή Γιαννακόπουλου" , προς τιμή του μεγαλύτερου σύγχρονου ευεργετη του χωριού μας. Η προσφορά του και τα έργα του αναρίθμητα με τελευταίο εκείνο του Καμπαναριού.

Χορός Συλλόγου Καρδαριτσιωτών 2020

Νέα Φεβρουαρίου 2020

 Παρόλο τα πρόσφατα πένθη, και τις μεγάλες απουσίες πατριωτών λόγω σοβαρών ασθενειών, με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος η ετήσια χοροεσπερίδα του συλλόγου μας. Στο κάλεσμα μας 280 πατριώτες και φίλοι ανταποκρίθηκαν και περάσαμε ένα πανέμορφο απόγευμα γεμάτο κέφι και χορό..

Το εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής

Νέα Σεπτεμβρίου 2020

Στην επισκευή των ζημιών τόσο εξωτερικά όσο και στον εσωτερικό χώρο στο εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής, προέβησαν τα μέλη της εκκλησιαστικής επιτροπής. Έγινε στοκάρισμα και βάψιμο στους τοίχους καθώς και της μεταλλικής πόρτας. Η εργασία έγινε δωρεά των κουμπάρων Νικολάου Παναγόπουλου και Ιωάννη Αγγελόπουλου. Τους ευχόμαστε υγεία και η Αγία Παρασκευή πάντα βοήθεια τους.