Καλώς ήλθατε στον επίσημο ιστότοπο του συλλόγου των Καρδαριτσιωτών

Δεκέμβριος 2018, Καρδαρίτσι, Αγ. Νικόλαος

Με κάθε μεγαλοπρέπεια εορτάστηκε και φέτος ο πολιούχος του χωριού μας Άγιος Νικόλαος.

Σύσσωμοι οι κάτοικοι του χωριού μαζί με μέλη του συλλόγου, επισκέπτες από την Αθήνα και πατριώτες από τα γύρω χωριά παρακολούθησαν την θεία Λειτουργία. Έγινε περιφορά της εικόνας του Αγίου Νικολάου γύρω από την εκκλησία και στην συνέχεια αρτοκλασία...

Τους άρτους προσέφεραν ο σύλλογος και η Βάσω Κιούλου. Μετά το πέρας της θείας Λειτουργίας προσφέρθηκαν αναψυκτικά και γλυκά στους παρευρισκομένους.
Ο συμπατριώτης μας και πρώην δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Βασίλης Γιαννακόπουλος είναι υποψήφιος φέτος για την περιφέρεια Αττικής στο ψηφοδέλτιο του Γιάννη Σγούρου. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία και καλή δύναμη στον αγώνα του.
Την Κυριακή 13 Ιανουαρίου υπενθυμίζουμε ότι θα κοπεί η πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα στις 11:00 το πρωί στο ξενοδοχείο Oscar απέναντι από το σταθμό Λαρίσης. Επειδή τελειώνει η διετής θητεία του υπάρχοντος συμβουλίου θα διεξαχθούν εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. Οι υποψήφιοι παρακαλούμε να δηλώσουν συμμετοχή έως την Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2019.
Όπως κάθε χρόνο ο σύλλογος θα προσφέρει γλυκά και το ημερολόγιο της νέας χρονιάς στους μόνιμους κατοίκους του χωριού σαν ελάχιστη ένδειξη τιμής που κρατάνε ζωντανό το χωριό μας.
Κυκλοφορεί το νέο ημερολόγιο του συλλόγου μας.. Όπως πέρυσι είναι σε μορφή ημερήσιας ατζέντας με διαφημίσεις πατριωτών και μη. Ευχαριστούμε θερμά όλους τους διαφημιζόμενους για την εισφορά τους στον σύλλογο. Αγοράζοντας το ημερολόγιο βοηθάμε να συνεχιστούν τα έργα στο χωριό.
Διπλή χαρά για την οικογένεια του προέδρου του συλλόγου αφού ανήμερα του Αγίου Νικολάου ο αδερφός του Πάνος Μηλιώνης και η σύζυγος του Μαριάνθη, απέκτησαν το δεύτερο παιδάκι τους, ένα πανέμορφο αγοράκι. Τους ευχόμαστε ολόψυχα να τους ζήσει και ο Άγιος Νικόλαος να το προστατεύει πάντα.
Η οικογένεια του Παναγόπουλου Γεωργίου προσέφερε στον σύλλογο το ποσό των 300 ευρώ εις μνήμην της συζύγου και μητέρας Μαρίας Παναγοπούλου.
Το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου εύχεται σε όλους τους πατριώτες χρόνια πολλά, καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος. Για όσους ταξιδεύσουν τις μέρες των εορτών ευχόμαστε ασφαλείς και προσεκτικές μετακινήσεις.