Καλώς ήλθατε στον επίσημο ιστότοπο του συλλόγου των Καρδαριτσιωτών

Εργασίες στο Καρδαρίτσι, Ιούνιος 2019

Νέα Ιουνίου 2019

 

Το Διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου σας εύχεται καλό καλοκαίρι και ελπίζει να δει και φέτος τα χωριά μας γεμάτα κόσμο.
   Μέλη του συλλόγου μαζί με εθελοντές πατριώτες, κέντρωσαν για 10η συνεχόμενη χρονιά 50 απιδιές περιμετρικά και μέσα στο χωριό. Καθαρίστηκαν επίσης σοκάκια του χωριού από χόρτα και σκουπίδια.


   Την Παρασκευή 26 Ιουλίου ανήμερα της εορτής της Αγίας Παρασκευής θα τελεστεί στο ομώνυμο εκκλησάκι του χωριού μας πανηγυρική Θεία Λειτουργία με αρτοκλασία και προσφορά γλυκών και αναψυκτικών από το σύλλογο.
   Ανήμερα της εορτής της Θεοτόκου την Πέμπτη 15 Αυγούστου, θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία στην κεντρική εκκλησία του χωριού μας και θα πραγματοποιηθεί επίσης και το 13 ετήσιο Καρδαριτσιώτικο Αντάμωμα του συλλόγου στην κεντρική πλατεία του χωριού με προσφορά φαγητού, ποτού και αναψυκτικού από τον σύλλογο.
    Η Χιόνα Τσαβδάρη προσέφερε στον σύλλογο 100 ευρώ εις μνήμην των γονέων της Χαράλαμπου και Ευφροσύνης Παπαγιανόπουλου. Την ευχαριστούμε θερμά.
   Η οικογένεια Νικολάου Μουρούτη έκανε δωρεά το κάλυμμα της Αγίας Τράπεζας του ιερού Ναού Αγίου Νικολάου, εις μνήμην των γονέων και του αδερφού τους.
    Την Παρασκευή 21 Ιουνίου η Μαρία Χατζηκοκολακη και ο Θωμάς Κακούρης ενώθηκαν με ιερά δεσμά του γάμου. Κουμπάρος ήταν ο Ταμίας του συλλόγου Νίκος Ζαφειρόπουλος με την σύζυγο του Ειρήνη. Βαφτίστηκε επίσης από την πρώην γραμματέα του συλλόγου Ιωάννα το πρώτο παιδάκι του ζευγαριού. Το όνομα του νεοφώτιστου Ευάγγελος. Ευχόμαστε ολόψυχα να ζήσουνε.
    Την Κυριακή 26 Μαΐου απεβίωσε η συμπατριώτισσα Νικούλα Παρασκευοπούλου ετών 85. Η νεκρώσιμος ακολουθία έγινε στο Καρδαρίτσι. Συλλυπητήρια στους οικείους της.
    Το Σάββατο 01 Ιουνίου απεβίωσε ο συμπατριώτης  Χρήστος Ζαφειρόπουλος του Νικολάου ετών 80. Η νεκρώσιμος ακολουθία έγινε στο κοιμητήριο Αγίων Αναργύρων. Συλλυπητήρια στην οικογένεια και καλό Παράδεισο παππού.
   Την Τρίτη 11 Ιουνίου απεβίωσε ο συμπατριώτης μας Βασίλης Τσίκας του Νικολάου και της Ουρανίας ετών 88. Η νεκρώσιμος ακολουθία έγινε στο πρώτο νεκροταφείο Αθηνών. Συλλυπητήρια στους οικείους του.