• Φωτογραφία από το νέο εκκλησάκι στο Καρδαρίτσι

    Στην σελίδα αυτή μπορείτε να δείτε κοινωνικά νέα του Καρδαριτσίου όπως αυτά δημοσιεύτηκαν στην ιστοσελίδα μας από το 2011.Κοινωνικά νέα


Νέα Δέκεμβρίου 2018

Ο συμπατριώτης μας και πρώην δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Βασίλης Γιαννακόπουλος είναι υποψήφιος φέτος για την περιφέρεια Αττικής στο ψηφοδέλτιο του Γιάννη Σγούρου. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία και καλή δύναμη στον αγώνα του.
Διπλή χαρά για την οικογένεια του προέδρου του συλλόγου αφού ανήμερα του Αγίου Νικολάου ο αδερφός του Πάνος Μηλιώνης και η σύζυγος του Μαριάνθη, απέκτησαν το δεύτερο παιδάκι τους, ένα πανέμορφο αγοράκι. Τους ευχόμαστε ολόψυχα να τους ζήσει και ο Άγιος Νικόλαος να το προστατεύει πάντα.

Νέα Οκτωβρίου 2018

Την Κυριακή 21 Οκτωβρίου ο πρώην δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Βασίλης Γιαννακόπουλος και η εκλεκτή της καρδιάς του Μαριάννα Μουστογιάννη, ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας.
Ευχόμαστε βίον ανθόσπαρτων και να τους ζήσει το πανέμορφο αγοράκι που έχουν αποκτήσει. Στις 10 Αυγούστου η Γεωργία Αναγνωστοπούλου και ο σύζυγος της Μιχάλης, απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, ένα πανέμορφο αγοράκι. Ευχόμαστε ολόψυχα να τους ζήσει και ο Άγιος Νικόλαος να το φιλάει.
Στις 12 Σεπτεμβρίου η Λάουρα Λαμπρόπουλου και ο σύζυγος της Σωκράτης, απέκτησαν το δεύτερο παιδάκι τους, ένα πανέμορφο αγοράκι.. Ευχόμαστε στον Παππού Θανάση Λαμπρόπουλο εξ Αμερικής να του ζήσει ο εγγονός και να είναι πάντα καλότυχος.
Ο Χατζηστεφάνου Μιχάλης, γιος της Αλεξάνδρας Δουρίδα, πήρε με άριστα το πτυχίο του στην φαρμακευτική σχολή Πανεπιστημίου Αθηνών. Τον συγχαίρουμε για την προσπάθεια του και την διαφήμιση του χωριού μας..
Στις 22 Αυγούστου βαρύ πένθος σκέπασε το χωριό μας. Εφυγε ξαφνικά από την ζωή η Ελένη Διαμαντοπούλου, σύζυγος του Νεοκλή Ζαφειροπούλου. Θα θυμόμαστε για πάντα το υπέροχο χαμόγελο σου θεία Ελένη και την ζεστασιά που είχε η κάθε σου λέξη. Καλό παράδεισο και συλλυπητήρια στην οικογένεια.

Νέα Αυγούστου 2018

Την Πέμπτη 09 Αυγούστου, απεβίωσε ο πατριώτης Δημήτριος Δουρίδας του Χρήστου (Μπάρμπα Μήτσος Μπουρνέλης). Η κηδεία του πραγματοποιήθηκε στο ιερό ναό Αγίου Νικολάου Καρδαριτσίου. Συλλυπητήρια στους οικείους του.

Νέα Ιουνίου 2018

Η Μαρία Χατζηκοκολάκη και ο σύζυγος της Θωμάς Κακούρης, την 25η Ιουνίου απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, ένα υγιέστατο αγοράκι. Τους ευχόμαστε να είναι πάντα καλότυχο και ο Άγιος Νικόλαος βοήθεια του.

Νέα Ιανουαρίου 2018

Απεβίωσε την Κυριακή 31 Δεκεμβρίου2017 ο συμπατριώτης μας Σταθόπουλος Αθανάσιος ετών 92. Η κηδεία του πραγματοποιήθηκε στην Χαλκίδα την Τρίτη 02 Ιανουαρίου 2018. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια.

Νέα Δεκεμβρίου 2017

Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους τους φίλους και συγγενείς μας, για την συμπαράσταση τους στο πένθος μας και την απώλεια της πολύ αγαπημένης συζύγου, μητέρας και γιαγιάς Μαρίας Παναγοπούλου, που έφυγε από κοντά μας και άφησε δυσαναπλήρωτο κενό. Σας ενημερώνουμε ότι το 40ημερο μνημόσυνο της θα γίνει την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου μετά την θεία λειτουργία στον ιερό ναό Αγίου Νικολάου στο Καρδαρίτσι. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που την σκεπάζει και καλό ταξίδι στον αιώνιο παράδεισο.
Η οικογένεια του πρόσφατα εκλιπόντος συμπατριώτη μας Παρασκευά Παρασκευόπουλου ευχαριστεί όσους συμπαραστάθηκαν στο πένθος τους και θα ήθελε να σας ενημερώσει, ότι την Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2018 μετά το πέρας της θείας Λειτουργίας θα τελεστεί το 40ημερο μνημόσυνο στον ιερό ναό Παναγίτσας Άνω Πατησίων, Ανδρεοπούλου 2.
Νικόλαος Γ. Παναγόπουλος
Απεβίωσε την Κυριακή 03 Δεκεμβρίου ο συμπατριώτης μας Παρασκευάς Παρασκευόπουλος ετών 93. Η κηδεία του έγινε στον ιερό ναό Αγίου Νικολάου στο Καρδαρίτσι. Συλλυπητήρια στους οικείους του.

Νέα Νοεμβρίου 2017

Την Κυριακή 05 Νοεμβρίου ο Νικόλαος Ζαφειρόπουλος και η σύζυγος του Ειρήνη, βάφτισαν το αγοράκι τους. Το όνομα του νεοφώτιστου Παναγιώτης. Ευχόμαστε ολόψυχα να τους ζήσει και να το φυλάει ο Άγιος Νικόλαος.
Απεβίωσε την Κυριακή 05 Νοεμβρίου η Μαρία Παναγοπούλου ετών 85. Η κηδεία της πραγματοποιήθηκε στο Καρδαρίτσι. Καλό παράδεισο ευχόμαστε και συλλυπητήρια στους οικείους της.
Απεβίωσε την Τρίτη 07 Νοεμβρίου η Κανέλλα Μουρούτη ετών 104. Η κηδεία της πραγματοποιήθηκε στο Καρδαρίτσι. Συλλυπητήρια στους οικείους της και ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει.

Νέα Οκτωβρίου 2017

Στις 25/06/17 η Σεβαστή Μουρουτη του Νικολάου και ο Λουκάς παντρεύτηκε στην Αρτέμιδα Αττικής.
Στις 15/10/17 απεβίωσε ο συμπατριώτης μας Ζαφειρόπουλος Βασίλης ετών 88. Συλλυπητήρια στους οικείους του...

Νέα Σεπτεμβρίου 2017

Η Αθανασία Χ. Τσίκα και ο σύζυγος της Παναγιώτης βάφτισαν το δεύτερο παιδί τους. Το όνομα του νεοφώτιστου Νίκος - Άγγελος. Ευχόμαστε ολόψυχα να τους ζήσει..
Στις 02/09/17 ο πρώην γραμματέας του συλλόγου Χρήστος Παρασκευόπουλος και η σύζυγος του Γεωργία, βάφτισαν το δεύτερο παιδάκι τους. Το όνομα της νεοφώτιστης Δήμητρα. Να τους ζήσει και πάντα ευτυχισμένη...

Νέα Αυγούστου 2017

Η Παρασκευή Θ. Τσίκα και ο σύζυγος της Δημήτρης, στις 27/08/17 βάφτισαν το δεύτερο παιδί τους. Το όνομα του νεοφώτιστου, Θεόδωρος. Ευχόμαστε ολόψυχα να τους ζήσει..

Νέα Ιουλίου 2017

Στις 30/07/17 ο Αλέξανδρος Νικολόπουλος και η σύζυγος του Μαρία, βάφτισαν στον ιερό ναό Παναγίας Φανερωμένης, τον πρωτότοκο τους. Το όνομα του νεοφώτιστου Φώτιος - Χρήστος. Ευχόμαστε να τους ζήσει και γρήγορα να αποκτήσει και αδερφάκι.

Νέα Ιουνίου 2017

Το Σαββάτο 27 Μαΐου ο Θεόδωρος Πανουτσακόπουλος και η σύζυγος του Τερψιχόρη, απέκτησαν ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Εγγόνα της Γεωργίας Παρασκευοπούλου. Ευχόμαστε να είναι πάντα καλότυχο και ο Άγιος Νικόλαος να το φυλάει.
Ο πρώην ταμίας του συλλόγου,Νίκος Ζαφειρόπουλος και η σύζυγός του Ειρήνη Τζίντζιρα απέκτησαν στις 27 Μαΐου το πρώτο τους παιδάκι, ένα πανέμορφο αγοράκι. Είχε προηγηθεί ο πολιτικός τους γάμος στις 5 Μαΐου. Τους ευχόμαστε ολόψυχα να τους ζήσει και ο λεβεντάκος τους να είναι πάντα καλότυχος με την δύναμη του Αγίου Νικολάου.
Η Κωνσταντίνα Μπόμπολη και ο σύζυγος της Κωνσταντίνος βάφτισαν την Κυριακή 11 Ιουνίου το αγοράκι τους. Το όνομα του νεοφώτιστου Ηλίας. Ευχόμαστε ολόψυχα να τους ζήσει και πολλά συγχαρητήρια στην γιαγιά Τσίκα Κανέλα.

Νέα Μαΐου 2017

Στις 22/04/17 η Γεωργία – Παρασκευή Αναγνωστοπούλου και ο σύντροφός της Μιχάλης, παντρεύτηκαν στον ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στην Ηλιούπολη. Βίων ανθόσπαρτων ευχόμαστε και καλούς απογόνους.
Απεβίωσε την Δευτέρα του Πάσχα η Θεοδώρα Τσίκα ετών 94, σύζυγος Νικολάου Τσίκα ( Γαλάνη). Στις 14 Μαΐου τελέστηκε το 40ήμερο μνημόσυνο της. Εις μνήμην της ο Νικόλαος Τσίκας δώρισε στον σύλλογο 500 ευρώ και η Αλεξάνδρα Δουρίδα 100 ευρώ. Συλλυπητήρια στην οικογένεια και ευχαριστούμε θερμά για την δωρεά.
Απεβίωσε στην Γερμανία ο πατριώτης Χρήστος Παπαγιαννόπουλος.
Ο Γεώργιος Κούτρας προσέφερε στον σύλλογο 100 ευρώ εις μνήμη του Ιωάννη Αγγελόπουλου, το γένος Κούτρα. Συλλυπητήρια στην οικογένεια και ευχαριστούμε θερμά για την δωρεά.

Νέα Μαρτίου 2017

Ο Καρδαριτσιώτης Νικόλαος Θ. Παναγόπουλος προήχθη στο βαθμό του Υποστράτηγου. Ο σύλλογος τον ευχαριστεί για την προβολή του χωριού μας και εύχεται θερμά συγχαρητήρια και εις ανώτερα.

Η Ασπασία Κανελλοπούλου του Γεωργίου, Εγγονή του Ιωάννη Γιαννακόπουλου, στις 04/02/2017 κατέλαβε το χρυσό μετάλλιο στα 200m πεταλούδα, στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ. Τα θερμότερα συγχαρητήρια και πάντα επιτυχίες που προάγουν και διαφημίζουν το χωριό μας ευχόμαστε.

Η Παρασκευή Τσίκα και ο σύζυγός της Δημήτρης απέκτησαν στις 27/01/2017 το δεύτερο παιδί τους, ένα υγιέστατο αγοράκι. Πάντα καλότυχο ευχόμαστε και να το προστατεύει ο Άγιος Νικόλαος.

Η Μαρία Αναγνωστοπούλου απέκτησε ένα υγιέστατο αγοράκι. Ευχόμαστε στον παππού Νίκο Αναγνωστόπουλο να του ζήσει και να είναι πάντα καλότυχο υπό την σκέπη του Αγίου Νικολάου.

Θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις από τον Σύλλογο το Πάσχα στο χωριό. Το διοικητικό συμβούλιο εύχεται σε όλους τους πατριώτες Καλές γιορτές και Καλή Ανάσταση με υγεία και ασφαλείς μετακινήσεις σε όσους ταξιδεύσουν στις ιδιαίτερες πατρίδες τους.

Νέα Φεβρουαρίου 2017

Απεβίωσε στις 29-01-2017 ο Ιωάννης Αβραμόπουλος, σύζυγος της Ιωάννας Αναγνωστοπούλου. Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους οικείους του.

Νέα Νοεμβρίου 2016

Μεγάλα πένθη πλάκωσαν τους 2 τελευταίους μήνες στο χωριό μας αφού απεβίωσαν 4 συμπατριώτες μας, οι 2 πολύ νέοι, αφήνοντας πίσω τους ένα δυσαναπλήρωτο κενό.
Ο Άκουρος Θεμιστοκλής και ο Λαμπρόπουλος Γιώργος, έφυγαν βιαστικά για την γη του παραδείσου με διαφορά μιας βδομάδας. Ήταν 2 αξιόλογοι πολύ νέοι πατριώτες που είχαν πολλά να προσφέρουν ακόμα, αφήνοντας παρακαταθήκη στα παιδιά τους, το ήθος, την λεβεντιά και τον ακέραιο χαρακτήρα τους.
Λίγο αργότερα έφυγε από κοντά μας ο Γεώργιος Ηλιόπουλος, ο πιο φιλήσυχος και φιλότιμος συμπατριώτης μας, που στήριζε τον σύλλογο σε κάθε του βήμα.
Τέλος πιο πρόσφατα απεβίωσε ο μόνιμος κάτοικος του χωριού μας, Αθανάσιος Γιούτσος.
Συλλυπητήρια στους οικείους τους και αιωνία η μνήμη τους.

Νέα Σεπτεμβρίου 2016

Στις 11-09-2016 η Αγγελική Π. Παναγοπούλου και ο σύζυγος της Ευγένιος βάπτισαν το δεύτερο παιδάκι τους, κοριτσάκι.Το όνομα της νεοφώτιστης Παναγιώτα. Τους ευχόμαστε να τους ζήσει.
Στις 11-09-2016 ο Θεόδωρος Β. Τσίκας και η σύζυγος του Ιωάννα βάπτισαν το δεύτερο κοριτσάκι τους. Το όνομα της νεοφώτιστης Βασιλική. Τους ευχόμαστε να τους ζήσει.
Η Δώρα ΧΡ. Ζαφειρόπουλου και ο σύζυγος της Νικόλαος απέκτησαν κοριτσάκι. Τους ευχόμαστε να τους ζήσει.
Απεβίωσε στις 25 Σεπτεβρίου ο μόνιμος κάτοικος του χωριού μας, Αθανάσιος Γιούτσος.

Νέα Αυγούστου 2016

Στις 02-08-2016 το μέλος του Συλλόγου μας Χρήστος Παρασκευόπουλος και η σύζυγος του Γεωργία απέκτησαν το δεύτερο κοριτσάκι τους. Τους ευχόμαστε να τους ζήσει.
Στις 27-08-2016 ο Θοδωρής Πανουτσακόπουλος, το γένος Παρασκευόπουλου και η σύζυγος του Τερψιχόρη παντρεύτηκαν. Τους ευχόμαστε να ζήσουν.

Νέα Ιουλίου 2016

Στις 27-07-2016 η Κωνσταντίνα Μπόμπολη το γένος Τσίκα και ο σύζυγος της Κωνσταντίνος απέκτησαν αγοράκι. Τους ευχόμαστε να τους ζήσει.

Νέα Μαΐου 2016

Ο Μεϊντάνις Παναγιώτης και η σύζυγός του Μαριάννα βάφτισαν το αγοράκι τους. Το όνομα του νεοφώτιστου Άγγελος. Ευχόμαστε ολόψυχα να τους ζήσει και να είναι πάντα καλότυχο.

Νέα Φεβρουαρίου 2016

Στις 04/01/2016 ο Αλέξης Νικολόπουλος και η σύζυγος του Μαρία απέκτησαν αγοράκι, δισέγγονο του Νίκου Χ. Τσίκα. Ευχόμαστε να τους ζήσει.

Νέα Ιανουαρίου 2016

Η Λάουρα Λαμπροπούλου και ο σύζυγος της Σωκράτης απέκτησαν κοριτσάκι, εγγόνι του Αθανάσιου Λαμπρόπουλου, οι οποίοι κατοικούν στην Αμερική. Τους ευχόμαστε να είναι καλότυχο και να τους ζήσει.

Στις 05/01/2016 απεβίωσε ο Γεώργιος Δ. Παρασκευόπουλος, ετών 91. Συλλυπούμαστε την οικογένεια του.

Νέα Νοεμβρίου 2015

Στις 06/11/15 η Αγγελική Παναγοπούλου του Περικλή και ο σύζυγος της Ευγένιος απέκτησαν το δεύτερο παιδί τους, κοριτσάκι. Τους ευχόμαστε να τους ζήσει.

Νέα Οκτωβρίου 2015

Στις 25/10/15 ο Δημήτρης Ζαφειρόπουλος του Ιωάννου βάφτισε την κόρη του. Το όνομα της νεοφώτιστης Μελιτίνη. Ευχόμαστε να τους ζήσει.

Στις 07/10/2015 ο Θοδωρής Τσίκας και η σύζυγός του Ιωάννα, απέκτησαν το δεύτερο παιδί τους, ένα πανέμορφο κοριτσάκι. Ευχόμαστε ολόψυχα να τους ζήσει.

Στις 04/10/2015 ο Κωνσταντίνος Ζαφειρόπουλος και η σύζυγος του Βάσω, βάφτισαν το δευτερότοκό τους,στον ιερό ναό Αγίου Νικολάου στο Καρδαρίτσι. Το όνομα αυτού Ανδρέας. Ευχόμαστε να τους ζήσει και να είναι πάντα καλότυχο.

Στις 18/10/2015 το μέλος του διοικητικού συμβουλίου Χρήστος Παρασκευόπουλος και η σύζυγός του Γεωργία παντρεύτηκαν και βάφτισαν και την κορούλα τους στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας στο Ίλιον. Το όνομα της νεοφώτιστης Αδαμαντία. Ευχόμαστε ολόψυχα να τους ζήσει και πάντα καλότυχη.

Στις 30/09/2015 απεβίωσε ο Κωνσταντίνος Ν.Τσίκας.Ο Νικόλαος Κ. Τσίκας πρόσφερε στον σύλλογο 100 ευρώ εις μνήμη του πατέρα του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει.

Στις 30/10/2015 απεβίωσε ο Μητσόπουλος Κωνσταντίνος ετών 95. Συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Νέα Σεπτεμβρίου 2015

Στις 12/09/2015 ο Παναγιώτης Μηλιωνης και η σύζυγός του Μαριανθη βαφτισαν στο μοναστήρι της Αγίας Βαρβάρας, την κορούλα τους. Το όνομα αυτής Μαρκελα. Ευχόμαστε να τους ζήσει και να ναι πάντα καλοτυχη και αξία σαν τον θείο της τον Πρόεδρο.
Στις 27/09/2015 ο τέως πρόεδρος του Συλλόγου Χαράλαμπος Τσιουμπρής και η σύζυγος του Ιωάννα, βάφτισαν την δεύτερη κορούλα τους. Το όνομα αυτής Ισμήνη - Φλώρα. Ευχόμαστε ολόψυχα να τους ζήσει.

Νέα Αυγούστου 2015

Στις 30/08/15 παντρεύτηκε η Κατερίνα Κηπουρου με τον σύζυγό της Ιωάννη στην Αυλωνα και βαφτισαν και το πρώτο τους παιδί. Το όνομα του νεοφωτιστου Σταύρος. Ευχόμαστε ολόψυχα να τους ζήσει και να είναι πάντα ευτυχισμένοι.

Νέα Ιουλίου 2015

Στις 25/07/2015 ο Γιώργος Ηλιόπουλος και η σύζυγός του Νάσια παντρεύτηκαν στην Βαρυμπόμπη. Τους ευχόμαστε Βίον Ανθόσπαρτων και καλούς απογόνους.
Στις 25/07/2015 η Δώρα Ζαφειροπούλου και ο σύζυγός της Γιάννης παντρεύτηκαν στην Βαρυμπόμπη. Τους ευχόμαστε Βίον Ανθόσπαρτων και καλούς απογόνους.
Στις 05/07/2015 η Παρασκευή Τσίκα και ο σύζυγός της Δημήτρης βάφτισαν το γιο τους. Το όνομα του νεοφώτιστου Βασίλης. Ευχόμαστε ολόψυχα να τους ζήσει.


Νέα Ιουνίου 2015

Στις 17/06/2015 ο πρώην Πρόεδρος του συλλόγου Νίκος Παναγόπουλος και η σύζυγος του Βασιλική απέκτησαν το δεύτερο παιδί τους, ένα πανέμορφο κοριτσάκι. Το διοικητικό Συμβούλιο τους εύχεται ολόψυχα να τους ζήσει. Στις 21/06/2015 η Θοδώρα Νικολοπούλου και ο σύζυγός της Θοδωρής παντρεύτηκαν στην Κερατέα. Τους ευχόμαστε Βίον Ανθόσπαρτων και καλούς απογόνους.


Νέα Μαΐου 2015

Στις 09/05/2015 η Αθανασία Χ. Τσίκα και ο σύζυγός της Εμμανουήλ βάφτισαν το πρώτο τους παιδί. Το όνομα του νεοφώτιστου Σπύρος. Ευχόμαστε ολόψυχα να τους ζήσει.
Στις 31/05/2015 ο Χρήστος Μπόμπολης και η σύζυγός του Ηρώ βάφτισαν το δεύτερο παιδί τους. Το όνομα της νεοφώτιστης Αγγελική.
Στις 30/05/2015 απεβίωσε η Βασιλική Γουρνέλου Τσίκα ετών 61. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια της.


Νέα Απριλίου 2015

Στις 30/04/2015 ο Κωνσταντίνος Αντωνίου και η σύζυγός του Ειρήνη Σκράπα, απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, αγοράκι.
Ευχόμαστε να είναι καλότυχο και να τους ζήσει.

Νέα Μαρτίου 2015

Στις 26/03/2015 απεβίωσε η Σοφιά Δημοπούλου, ετών 94.

Στις 20/03/2015 απεβίωσε ο Θεόδωρος Ιωάννου Παναγόπουλος, ετών 89. Διετέλεσε για πολλά χρόνια πρόεδρος του χωριού με τεράστια προσφορά και βοήθεια στους πατριώτες. Η οικογένεια του προσέφερε εις μνήμην του 300 ευρώ. Επίσης εις μνήμην του έδωσαν και οι: Παπαναστασόπουλος Χρήστος 50 ευρώ, Χριστόπουλος Δημήτρης - Ελένη 20 ευρώ, Αναγνωστόπουλος Θοδωρής 20 ευρώ,Ζαβέρδας Χαράλαμπος 50 ευρώ, Σγάντζος Στάυρος 50 ευρώ, Μπάρδη Φρεδερίκη 20 ευρώ. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του.Νέα Φεβρουαρίου 2015

Στις 02/10/2014 η Αθανασία Τσίκα και ο σύζυγός της Μανώλης, απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, ένα πανέμορφο αγοράκι.
Στις 02/01/15 η Παρασκευή Τσίκα και ο σύζυγος της Δημήτριος, απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, ένα πανέμορφο αγορακι.
Στις 27/02/2015 ο Βασίλης Μαρκόπουλος και η σύζυγός του Σοφία απέκτησαν το τρίτο τους παιδί, ένα πανέμορφο κοριτσάκι, εγγόνι της Ντίνας Ζαφειροπούλου. Τους ευχόμαστε ολόψυχα να τους ζήσουν, να ναι πάντα καλότυχα και να τα καμαρώσουν όπως θέλουν.
Στις 09/02/2015 απεβίωσε ο τελευταίος ιδρυτής του συλλόγου μας Θανάσης Δεμίρης σε ηλικία 102 χρονών. Η νεκρώσιμος ακολουθία έγινε στον ιερό ναό Αγίου Δημητρίου στα Κούβαρα Αττικής. Για πολλά χρόνια διετέλεσε γενικός γραμματέας του συλλόγου με τεράστια προσφορά. Ήταν πολυμήχανος και έδινε λύση σε όλα τα προβλήματα που παρουσιάζονταν. Η αγάπη του για το σύλλογο και τους Καρδαριτσιώτες ήταν τόση, ώστε να έχει σε καθημερινή βάση επικοινωνία με τα υπόλοιπα μέλη του συλλόγου, για να μαθαίνει μήπως κάποιος συγχωριανός του ήθελε βοήθεια να του την προσφέρει. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκέπασε και ευχόμαστε καλό παράδεισο.
Στις 15/03/2015 απεβίωσε ο Νικόλαος Τύρος. Η νεκρώσιμος ακολουθία έγινε στον ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου στην Νέα Μάκρη. Ο σύλλογος συλλυπείται τους οικείους του.


Νέα Ιανουαρίου 2015

Στις 30 Δεκεμβρίου απεβίωσε ο αδερφός του Αντιπροέδρου του διοικητικού συμβουλίου Κώστας Θ. Τύρος. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Νέα Οκτωβρίου - Νοεμβρίου 2014

Ο πρώην γραμματέας και μέλος του συλλόγου μας Χρήστος Παρασκευόπουλος και η σύζυγός του Γεωργία, απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, ένα πανέμορφο κοριτσάκι. Το Δ.Σ τους εύχεται ολόψυχα να τους ζήσει και να είναι πάντα καλότυχο.

Επίσης ο Χρήστος Μπόμπολης και η σύζυγός του Ηρώ, στις 18/11/14 απέκτησαν το δεύτερο παιδί τους ένα πανέμορφο κοριτσάκι. Ευχόμαστε να τους ζήσει και να είναι πάντα καλότυχο.

Τον χορό των γεννήσεων γι αυτό τον μήνα κλείνει από την μακρινή Αμερική ο Χάρης Μαννεσιώτης και η σύζυγός του Τερέζα που στις 26/10/14 απέκτησαν και αυτοί το πρώτο τους παιδί ένα πανέμορφο κοριτσάκι. Ευχόμαστε ολόψυχα να τους ζήσει και να είναι πάντα καλότυχο.

Στις 28/09/14 ο Γιάννης Παρασκευόπουλος και η σύζυγός του Διονυσία, βάπτισαν το δεύτερο τους παιδί. Τ' όνομα της νεοφώτιστης Ευτυχία.

Στις 02/11/2014 ο Αντώνης Ζαφειρόπουλος και η σύζυγός του Θάλεια, βάπτισαν το δεύτερο παιδί τους στην Τρίπολη. Τ' όνομα του νεοφώτιστου Παναγιώτης.Νέα Σεπτεμβρίου 2014

Απεβίωσε ο τέως πρόεδρος του συλλόγου Ιωάννης Γιαννακόπουλος ( Γιαννίκος).
Η κηδεία του τελέστει στο χωριό μας, την Τρίτη 16/9 στις 11:00 π.μ.
Ο θάνατός του είναι μια μεγάλη απώλεια για το χωριό μας.
Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του θανόντος.
Το Τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του αειμνήστου Γιάννη Γιαννακόπουλου έγινε την Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014 στον Ιερό Ναό Προφήτου Ηλιού Αγίας Παρασκευής Αττικής.
Διαβάστε :
«Δεύτε τελευταίον ασπασμόν» για τον αείμνηστο Γιάννη Γιαννακόπουλο στο Καρδαρίτσι Αρκαδίας.

Από π. Σταύρος Τρικαλιώτης, εφημέριο Ι. Ν. Αγίας Παρασκευής ΑττικήςΔυστυχώς για το χωριό μας, έφυγε ακόμα ένας συμπατριώτης μας, ο Γιάννης Β Γιαννακόπουλος (Γιαννίκος ). Ειλικρινά ότι και να πούμε για τον μπάρμπα Γιάννη θα ναι λίγο. ¨Ήταν ένας από τους καλύτερους συμπατριώτες μας. Για πολλά χρόνια ασχολήθηκε με τα κοινά στον δήμο της Αγίας Παρασκευής. Βοήθησε πολλούς ανθρώπους ανεξαρτήτου κομματικής και ιδεολογικής πεποίθησης. Υπηρέτησε επίσης το αγαπημένο του χωριό με κάθε πιθανό τρόπο.Υπηρέτησε τον σύλλογο του χωριού μας για πολλά χρόνια από το πόστο του προέδρου και μέλους. Για μας τους νεώτερους ήταν δάσκαλος. Μας ενθάρρυνε με το δικό του τρόπο όποτε χρειαζόμαστε βοήθεια.

Χαρακτηριστική είναι η κουβέντα που μας είπε τον φετινό Αύγουστο στην πλατεία του χωριού, πως τον χειμώνα δεν θα φευγε από το χωριό του και τελικά είχε δίκιο. Θα μείνει στο αγαπημένο του χωριό για πάντα. Θείε σου ευχόμαστε καλό ταξίδι και να μας προσέχεις όλους από κει ψηλά. Ευχόμαστε στην οικογένεια θερμά συλλυπητήρια. Το μνημόσυνο για τα σαράντα θα γίνει στην εκκλησία του Προφήτη Ηλία στην Αγία Παρασκευή τις 10:00 π.μ. Το Δ.Σ του συλλόγου μας, ύστερα από έκτακτο συμβούλιο αποφάσισε να παρευρεθεί σύσσωμο στην νεκρώσιμη ακολουθία και να γίνει ένα κοινωφελές έργο εις μνήμη του μπάρμπα Γιάννη στο χωριό.

Συνεχίστηκε δυστυχώς η ατυχία για το χωριό μας με τον χαμό μιας ακόμα συμπατριώτισσας μας, της Βγένως Γιαννακοπούλου ( Λιάρου ). Δύο ξαδέρφια το ίδιο βράδυ.Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους.

Επίσης απεβίωσε η Τούλα Τσίκα ( Τσοκοτούλα ).Η οικογένεια ευχαριστεί όλους τους πατριώτες για την συμπαράσταση τους στο πένθος.Το μνημόσυνο για τα σαράντα θα τελεστεί στις 09 Νοεμβρίου και ώρα 11:00 πμ στο νεκροταφείο Ηλιούπολης.Η οικογένεια πρόσφερε στον σύλλογο 200 ευρώ αντί στεφάνου εις μνήμη της μητέρας τους.Τους ευχαριστούμε θερμά και ευχόμαστε συλλυπητήρια.

Ο Ηλίας Ζαφειρόπουλος και η σύζυγος του Δήμητρα Αναγνωστοπούλου, βάφτισαν στο Αίγιο την δεύτερη κορούλα τους. Τ' όνομα αυτής Ιωάννα. Μετά την βάφτιση ακολούθησε τρικούβερτο γλέντι. Ευχόμαστε να ζήσει και νάναι πάντα καλότυχο.

Ανηψάκι απέκτησε ο πρόεδρος του συλλόγου. Στις 12/09/2014 ο Παναγιώτης Μηλιώνης και η σύζυγος του Μαριάνθη απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, ένα πανέμορφο κοριτσάκι. Τους ευχόμαστε ολόψυχα να τους ζήσει και να ναι πάντα καλότυχο.

Στις 28/09/2014 ο Δημήτρης Ζαφειρόπουλος και η σύζυγος του Κατερίνα απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, ένα πανέμορφο κοριτσάκι. Ευχόμαστε να ζήσει και να ναι πάντα καλότυχο.


Ιούλιος - Αύγουστος 2014

Ο Κώστας Αντωνίου και η Ειρήνη παντρεύτηκαν στις 28 Ιούνη στην Αγ. Βαρβάρα στο Ίλιον. Τους ευχόμαστε να ζήσουν και βίο ανθόσπαρτο.
Η Αγγελική Παναγοπούλου και ο σύζυγος της Ευγένιος βάπτισαν το γιο τους στον Αγ. Φλώρο Καλαμάτας. Το όνομα του νεοφώτιστου Ευστάθιος. Τους ευχόμαστε να τους ζήσει.
Απεβίωσε ο Θανάσης Μουρούτης ετών 59. Ο Γεώργιος Ηλιόπουλος έδωσε στο Σύλλογο 50 ευρώ αντί στεφάνου.
Απεβίωσε ο Ζαφειρόπουλος Δημήτριος ,για πολλά χρόνια ιεροψάλτης του χωριού μας. Ο γιος του Νεοκλής έδωσε 50 ευρώ στο Σύλλογο εις μνήμην του.
Απεβίωσε η Πηνελόπη Παρασκευοπούλου και ο Λεωνίδας Θ. Τσίκας. Εκφράζουμε στις οικογένειες τους θερμά συλλυπητήρια.


Μάιος 2014

Η Σουζάνα Ι. Ζαφειροπούλου και ο άντρας της Δημήτρης απέκτησαν το τρίτο τους αγοράκι. Τους ευχόμαστε να τους ζήσει και να είναι καλότυχο.

Στις 02/05/2014 απεβίωσε η Μαρία Λαμπροπούλου. Ο γιος της Σωτήρης Λαμπρόπουλος προσέφερε στο Σύλλογο 300 ευρώ εις μνήμη της μητέρας του.
Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια της και να την θυμούνται πάντα.


Απρίλιος 2014

Στις 26/04/2014 η Αγγελική  Ι. Παναγόπουλου και ο σύζυγος της Ασημάκης βάπτισαν την κόρη τους. Το όνομα της νεοφώτιστης Μαρία. Ευχόμαστε στους γονείς και στους παππούδες να τους ζήσει και να την καμαρώνουν όπως αγαπάνε.

Στις 07/04/14 απεβίωσε ο Καλογερόπουλος Θόδωρος ετών 82. Η οικογένεια του Ιωάννη Σταθόπουλου αντί στεφάνου, δώρισε στον σύλλογο 100 ευρώ.


Φεβρουάριος 2014

Η πρώην γραμματέας του συλλόγου Τσίκα Σούλα και ο άντρας της Παναγιώτης, βάφτισαν στην εκκλησία του Αγ. Αντρέα στο Γαλάτσι, το δεύτερο παιδί τους. Τ' όνομα αυτού Νικόλαος. Ευχόμαστε να τους ζήσει και ο Αγ. Νικόλαος να το προστατεύει.

Απεβίωσε ο Γιούτσος Ιωάννης. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Ιανουάριος 2014

Την Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014 απεβίωσε ο επίτιμος πρόεδρος του συλλόγου μας, Δεμίρης Θεόδωρος σε ηλικία 89 ετών.
Η κηδεία του έγινε στο νεκροταφείο Ζωγράφου την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου στις 3:30 μμ.
Ο σύλλογος των Καρδαριτσιωτών και το ΔΣ εκφράζουν την βαθιά τους θλίψη και τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του θανόντος.
Στις 11/1/14 απεβίωσε ο Δημήτρης Βασιλείου Δημόπουλος σε ηλικία 87 ετών.
Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλληπητήρια στην οικογένειά του.


Δεκέμβριος 2013

Στις 29/10/2013 ο Νεκτάριος Λ. Τσίκας και η σύζυγος του Μαρία απέκτησαν πρωτότοκο αγοράκι.
Τους ευχόμαστε να τους ζήσει.

Νοέμβριος 2013

Η Γεωργία και ο Χαράλαμπος Τσουμπρής απέκτησαν το δεύτερο κοριτσάκι τους. Τους ευχόμαστε να είναι καλότυχο και ευτυχισμένο.
Η Αγγελική Π. Παναγόπουλου και ο σύζυγος της Ευγένιος απέκτησαν αγοράκι. Ευχόμαστε στους παππούδες και τους ευτυχείς γονείς να είναι καλότυχο και να τους ζήσει.

Σεπτέμβριος - Οκτώβριος 2013

Παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο και βάπτισαν την κόρη τους η Ιωάννα και ο Θεόδωρος Β. Τσίκας.Το όνομα της νεοφώτιστης Δέσποινα. Τους ευχόμαστε να ζήσουν και να καμαρώνουν το κοριτσάκι τους όπως αγαπάνε.
Επίσης με θρησκευτικό γάμο παντρεύτηκε ο τοπικός πρόεδρος του χωριού μας Κώστας Π. Ζαφειρόπουλος με τη σύζυγο του Βάσω και βάπτισαν τον γιο τους. Το όνομα του νεοφώτιστου Παναγιώτης.
Ο γάμος έγινε στο Βούτσι και ακολούθησε τρικούβερτο γλέντι στο γήπεδο στο Βελημάχι μέχρι πρωίας. Ευχόμαστε στο ζευγάρι και στον νεοφώτιστο Παναγιώτη ότι καλύτερο στη ζωή τους και να ζωντανεύει το χωριό μας με τις ζουζουνιές του.
Απεβίωσε η Θεοδώρα Τσιουμπρή. Η οικογένεια της προσέφερε στον Σύλλογο 200 ευρώ εις μνήμη της. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια.

Αύγουστος 2013

Ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου ο αδερφός του Προέδρου του Συλλόγου Παναγιώτης Μηλιώνης με την εκλεκτή της καρδιάς του Μαριάνθη στον ιερό ναό Αγ. Τριάδας στην Αγ. Βαρβάρα Αττικής.
Μετά την τελετή ακολούθησε τρικούβερτο γλέντι στην ταβέρνα ΄΄Παράδεισος΄΄. Τους ευχόμαστε να ζήσουν βίων ανθόσπαρτο.

Παντρεύτηκε ο Αλέξης Τσιουμπρής με την εκλεκτή της καρδιάς του Ιωάννα Δασκαλοπούλου. Τους ευχόμαστε η ζωή τους να είναι όλο χαρές.

Ιούνιος 2013

Ο Σύλλογος για τρίτη συνεχόμενη χρονιά κέντρωσε πάνω από πενήντα αχλαδιές στο χωριό.
Ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου Ιωάννης Θ. Τύρος βάφτισε στον Αγ. Κωνσταντίνο και Ελένης στη Μεταμόρφωση το τρίτο του εγγόνι από την κόρη του Ειρήνη.Το όνομα του νεοφώτιστου είναι Δημήτρης. Να είναι καλότυχο και να τους ζήσει.
Η Αγγελική Ι. Παναγόπουλου και ο σύζυγος της απέκτησαν κοριτσάκι.Ευχόμαστε στους γονείς αλλά και στους ευτυχείς παππούδες να είναι καλότυχο και να το καμαρώνουνε όπως αγαπάνε.

Μαΐος 2013

Ο Ιωάννης Β. Παρασκευόπουλος και η σύζυγος του Διονυσία απέκτησαν το δεύτερο τους παιδί, κοριτσάκι. Τους ευχόμαστε να είναι καλότυχο και να τους ζήσει.

Στις 23/04/2013 απεβίωσε η Γαριφαλιά Πολιτικού ετών 92. Το Δ.Σ. του Συλλόγου εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια.

Απρίλιος 2013

Η Μαρία Θ. Γιαννακοπούλου απέκτησε δεύτερο παιδάκι. Της ευχόμαστε να είναι καλότυχο και να τους ζήσει.
Ο Χαράλαμπος Π. Ζαφειρόπουλος και η σύζυγος του Άννα βάπτισαν στον Αγ. Αθανάσιο Φιλιατρών το δεύτερο αγοράκι τους. Το όνομα του νεοφώτιστου Γεώργιος. Τους ευχόμαστε να είναι πάντα καλά και να τον καμαρώνουν όπως επιθυμούν.

Δεκέμβριος 2012

Ο Θεόδωρος Β. Τσίκας και η γυναίκα του Ιωάννα απέκτησαν κοριτσάκι.
Ευχόμαστε στους γονείς να τους ζήσει και στους ευτυχείς παππούδες Δήμητρα και Βασίλη να τους καμαρώνουν.

Νοέμβριος 2012

Ο Θανάσης Ι. Λαμπρόπουλος πάντρεψε, στην Αμερική όπου και μένει, την κόρη του Λάουρα. Ευχόμαστε στους νεόνυμφους να ζήσουν, βίο ανθόσπαρτο και στους γονείς να τους καμαρώνουν.
Απεβίωσε η Αγγελική Κ. Δουρίδα. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια της.
Απεβίωσε η Κανέλα Κωνσταντινοπούλου – Αναγνωστοπούλου. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια της.

Οκτώβριος 2012

Ο Αντώνης Ζαφειρόπουλος και η Θάλεια Δεληκωνσταντή απέκτησαν αγοράκι. Τους ευχόμαστε να τους ζήσει και να είναι καλότυχο.
Ευχόμαστε στην Νάσια Χ. Τσίκα και στον άντρα της να ζήσουν βίων ανθόσπαρτο και στους γονείς τους να τους χαίρονται.

Σεπτέμβριος 2012

Στις 22-09-2012 παντρεύτηκε ο πρώην Πρόεδρος του Συλλόγου μας Χαράλαμπος Γ. Τσιουμπρής με την σύζυγο του Γεωργία και βάπτισαν την κόρη τους.
Το όνομα της νεοφώτιστης Παναγιώτα δόθηκε στον ιερό ναό του Αγ. Νικολάου Γλυφάδας.Μετά ακολούθησε τρικούβερτο γλέντι στο κτήμα Ορίζοντες στο Κορωπί.
Ευχόμαστε βίον ανθόσπαρτων και να τους ζήσει η μικρή Παναγιώτα.

Αύγουστος 2012

Η πρώην γραμματέας του Συλλόγου Αθανασία Β. Τσίκα και ο σύζυγος της Παναγιώτης απέκτησαν αγοράκι.Eυχόμαστε ολόψυχα να τους ζήσει.
Ο Ηλίας Ζαφειρόπουλος και η σύζυγος του Δήμητρα Γ. Αναγνωστοπούλου απέκτησαν το δεύτερο κοριτσάκι τους. Τους ευχόμαστε να τους ζήσει.
Ο Γεώργιος Π. Ζαφειρόπουλος και η σύζυγος του Μαρία Θ. Καραγιάννη βάπτισαν την κόρη τους Όλγα.Τους ευχόμαστε να τους ζήσει.


Ιούλιος 2012

Στις 16-07-2012 παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο ο Θεόδωρος Β. Τσίκα με την σύζυγο του Ιωάννα.Τους ευχόμαστε να ζήσουν.
Ο τοπικός Πρόεδρος του χωριού μας και η γυναίκα του Βασιλική απέκτησαν αγοράκι.Τους ευχόμαστε να τους ζήσει.
Στις 12-07-2012 απεβίωσε η Βασιλική Δεμίρη.Συλλυπούμαστε την οικογένεια της.

Μάιος 2012

Ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γιάννης Θ. Τύρρος απέκτησε το τρίτο του εγγονάκι από την κόρη του Ειρήνη. Τους ευχόμαστε να είναι καλότυχο και να τους ζήσει.

Επίσης παντρεύτηκε και ο τοπικός Πρόεδρος του χωριού μας Κώστας Ζαφειρόπουλος με την Βασιλική Κιούλου με πολιτικό γάμο.
Τους ευχόμαστε να ζήσουν και να κάνουν πολλά παιδιά γιατί είναι το μόνο ζευγάρι μετά από πολλά χρόνια που παντρεύτηκε και μένει στο χωριό μας.
Ευχόμαστε να είναι μια καλή αρχή για το χωριό μας.

Φεβρουάριος 2012

Στις 4 Φεβρουαρίου ο Παππάς του χωριού μας Χρήστος Τσιρώνης πάντρεψε την κόρη του Σία με τον Παναγιώτη Βλάχο. Του ευχόμαστε να ζήσουν οι νεόνυμφοι.

Ιανουάριος 2012

Απεβίωσε τον Δεκέμβριο 2011 ο Πέτρος Δ. Γιούτσος.
Ο Σύλλογος εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Δεκέμβριος 2011

Στις 14 Νοεμβρίου 2011 απεβίωσε η Τασούλα Ν. Τύρου.
Ο σύλλογος εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια της.

Νοέμβριος 2011

Στις 2 Οκτωβρίου 2011 ο Θεόδωρος Γ. Γιαννόπουλος και η σύζυγός του Σταματίνα παντρεύτηκαν στο εκκλησάκι του Αγ. Γεωργίου στο Καβούρι καθώς επίσης βάπτισαν το πρωτότοκο αγοράκι τους.Το όνομα του νεοφώτιστου Αριστείδης.Τους ευχόμαστε να ζήσουν ευτυχισμένοι με το γιό τους.

Το Σαββάτο 8 Οκτωβρίου 2011 ο Ηλίας Π. Ζαφειρόπουλος και η σύζυγός του Δήμητρα Αναγνωστοπούλου βάπτισαν την κόρη τους στον ιερό ναό του Αγ. Νικολάου στο Καρδαρίτσι και μετά ακολούθησε τρικούβερτο γλέντι στον Αράπη στο Βούτσι έως πρωίας.
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία τους να κάνουν την βάπτιση στο χωριό μας.Τέτοιες εκδηλώσεις είναι αξιοσημείωτες γιατί δίνουν ζωή στον τόπο μας.
Τους ευχόμαστε να τους ζήσει η νεοφώτιστη Παναγιώτα.

Στις 16 Οκτωβρίου 2011 η πρώην γραμματέας του συλλόγου μας Αθανασία Β. Τσίκα και ο σύζυγός της Παναγιώτης βάπτισαν την κόρη τους Δήμητρα στον ιερό ναό του Αγ. Ανδρέα στο Γαλάτσι.Τους ευχόμαστε να τους ζήσει και να είναι καλότυχη.

Σεπτέμβριος - Οκτώβριος 2011

Ο Χαράλαμπος Γεωργίου Τσουμπρής, και η σύζυγός του Γεωργία, απέκτησαν κοριτσάκι.
Τους ευχόμαστε να τους ζήσει.

Απεβίωσε η Κωνσταντίνα Τσίκα, ετών 94. Ο γιος της Νίκος Τσίκας προσέφερε 150 ευρώ εις μνήμην της. Ο Σύλλογος εύχεται συλλυπητήρια στην οικογένεια της.

Απεβίωσε την Δευτέρα 3 Οκτωβρίου ο αξιος και αγαπητός σε όλους, Γιώργος Χειλιαδάκης (Κρητικός), μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο. Θα μας λείψει η παρέα και οι πλάκες του. Ο σύλλογος εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Ιούλιος - Αύγουστος 2011

Η Ιωάννα Δουρίδα και ο σύζυγος της απέκτησαν κοριτσάκι. Τους ευχόμαστε να τους ζήσει.

Η Άννα και ο Χαράλαμπος Π. Ζαφειρόπουλος απέκτησαν αγοράκι .Τους ευχόμαστε να τους ζήσει.

Η Ηρώ και ο Χρήστος Μπόμπολης απέκτησαν αγοράκι. Ευχόμαστε να τους ζήσει.

Στις 14/08/2011 απεβίωσε ο Σπύρος Γ. Μουρούτης. Συλλυπούμαστε την οικογένεια του.

Ο Σύλλογος εύχεται σε όλους τους μαθητές και σπουδαστές καλή σχολική χρονιά

Ιούνιος 2011

Στις 28/05/2011 στο παρεκκλήσι του Αγ. Γιάννη του νηστευτή στην Τρίπολη παντρεύτηκε η Αγγελική Π. Παναγοπούλου με τον εκλεκτό της καρδιάς της Ευγένιο. Ακολούθησε γλέντι στην αίθουσα δεξιώσεων ΄΄ΕΠΑΥΛΙΣ΄΄ μέχρι πρωίας.
Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. τους ευχόμαστε βίον ανθόσπαρτον και όλο χαρές.

Στις 15/06/2011 ο Γιώργος Π. Ζαφειρόπουλος και η Μαρία Καραγιάννη απέκτησαν κοριτσάκι. Τους ευχόμαστε να είναι καλότυχο και γερό σαν τα ψηλά βουνά.

Μάιος 2011

Στις 16/05/2011 απεβίωσε η Κατίνα Χ. Ζαφειροπούλου ετών 67. Ο αδελφός της Κώστας Χ. Ζαφειρόπουλος έδωσε στο Σύλλογο 150 ευρώ εις μνήμην της. Ο Σύλλογος εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένειά της.

Απρίλιος 2011

Απεβίωσε ο Πλούταρχος Θ. Τσίκας. Το Δ.Σ. συλλυπείται την οικογένειά του.

17/04/11 απεβίωσε ο Παρασκευάς Α. Τύρος ετών 90. Το Δ.Σ συλλυπείται την οικογένειά του.

Φεβρουάριος 2011

Στις 11/01/2011 ο Θεόδωρος Γ. Γιαννόπουλος και η σύζυγός του Ματίνα απέκτησαν αγοράκι. Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Συλλόγου τους εύχεται να τους ζήσει.
Απεβίωσε η Καίτη Λαμπροπούλου ..
Στις 31/01/2011 απεβίωσε η πατριώτισσά μας σταρ του σινεμά και του κινηματόγραφου Καίτη Λαμπροπούλου, μια από τις τελευταίες ηθοποιούς του παλιού καλού ελληνικού κινηματογράφου. Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Συλλόγου συλλυπούνται την οικογένειά της.

Στις 19/02/2011 απεβίωσε ο Θεόδωρος Γ. Γιαννακόπουλος, πολλά χρόνια στο Δ.Σ. και πρόεδρος του Συλλόγου μας, ένας από τους καλύτερους και πιο δυναμικούς πατριώτες μας με συνεχείς παρουσίες σε όλες τις εκδηλώσεις του Συλλόγου μας. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του.Ο καιρός