Καλώς ήλθατε στον επίσημο ιστότοπο του συλλόγου των Καρδαριτσιωτών

Νέα Αυγούστου 2019

 Με κατάνυξη και μεγαλοπρέπεια εορτάστηκε και φέτος η  Παναγία στο χωριό μας. Η Θεία Λειτουργία τελέστηκε στο ξωκκλήσι της Παναγίας στο κάστρο, με πλήθος πατριωτών να δίνουν το παρόν. Έγινε αρτοκλασία και προσφέρθηκαν από το σύλλογο αναψυκτικά και γλυκά στους παρευρισκόμενους. Και του χρόνου να είμαστε καλά και ακόμα περισσότεροι.


Το Καρδαριτσιώτικο Αντάμωμα του συλλόγου φέτος ακυρώθηκε λόγω του μεγάλου πένθος που χτύπησε το χωριό μας στις 12 Αυγούστου, καθώς απεβίωσε ο συμπατριώτης μας Θεόδωρος Αναγνωστόπουλος του Ζώη ετών 55. Συλλυπητήρια στους οικείους του και καλό Παράδεισο ευχόμαστε.
Ο πρώην δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Βασίλης Γιαννακόπουλος και η σύζυγος του Μαριάννα Μουστόγιαννη, βάφτισαν στην Αγία Παρασκευή το πρώτο τους παιδάκι. Το όνομα του νεοφώτιστου Ιωάννης. Ευχόμαστε ολόψυχα να τους ζήσει.
Ο Γιώργος Παρασκευόπουλος προσέφερε 500 ευρώ για τις μάντρες του καμπαναριού. Τον ευχαριστούμε θερμά και ευχόμαστε να βρεθούν και άλλοι μιμητές του.
Το  Σάββατο 05 Οκτωβρίου και ώρα 08:00 το πρωί θα πραγματοποιηθεί θεία Λειτουργία στον Άγιο Νικόλαο Καρδαριτσίου και στην συνέχεια θα γίνει ο αγιασμός του νέου καμπαναριού. Στην συνέχεια η οικογένεια Γιαννακόπουλων θα προσφέρει φαγητό στην αίθουσα πολιτιστικών εκδηλώσεων του χωριού και θα τιμήσει ανακηρύσσοντας μέγα ευεργέτη του χωριού μας τον Παντελή Γιαννακόπουλο.