Καλώς ήλθατε στον επίσημο ιστότοπο του συλλόγου των Καρδαριτσιωτών

Ανήμερα του Αγίου Νικολάου (αρχείο)

Δεκέμβριος 2021

Παρουσία των μονίμων κατοίκων του χωριού και λιγοστών επισκεπτών από την Αθήνα, εορτάστηκε και φέτος ο πολιούχος του χωριού μας Άγιος Νικόλαος ανήμερα της εορτής του. Τελέστηκε Αρτοκλασία υπέρ υγείας των Απανταχού Καρδαριτσιωτών και μετά το πέρας της θείας Λειτουργίας, προσφέρθηκαν γλυκά και αναψυκτικά στους παρευρισκόμενους. Βοήθεια μας ο Άγιος Νικόλαος και του χρόνου να είμαστε περισσότεροι με υγεία.

Κατά την διάρκεια της θείας Λειτουργίας παρουσιάστηκαν οι εικόνες του τέμπλου που είχαν σταλεί για αναπαλαίωση και συντήρηση. Επίσης παρουσιάστηκε η αναπαλαιωμένη εικόνα του Αγίου Νικολάου του Ναυτικού στο καινούριο προσκυνητάρι. Όλα αυτά έγιναν με την τεράστια δωρεά της οικογένειας Λαμπρόπουλου εις μνήμην των γονέων τους. Να ευχαριστήσουμε θερμά τον Θανάση εξ Αμερικής και τον Σωτήρη που είναι πάντα δίπλα σε σύλλογο και εκκλησία και τους στηρίζει αδιάκοπα.

Όπως κάθε χρόνο ο Σύλλογος Καρδαριτσιωτών προσέφερε συμβολικά σε όλους τους μόνιμους κατοίκους του χωριού Χριστουγεννιάτικα γλυκά εις ένδειξη ελάχιστης ευχάριστης για τους ακρίτες μας που κρατούν ζωντανό το χωριό μας.

Ο Νικολόπουλος Γεώργιος προσέφερε στον σύλλογο για τον στολισμό του χωριού μας τα Χριστούγεννα, 6 επιστύλια στολίδια φωτισμού κολόνων. Τον ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά του.

Άντι στεφάνου του πρόσφατα εκλιπόντος Παναγόπουλου Γεωργίου, προσφέρθηκαν από πατριώτες στον σύλλογο τα εξής πόσα: Κούτρας Γεώργιος 100€, Τσίκα Αθανασία 50€, Νινο Μπαμπλομασβίλι 200€. Τέλος η οικογένεια προσέφερε επίσης στον σύλλογο 300 ευρώ. Ο Θεός να τον αναπαύσει και ευχαριστούμε θερμά για την συνεισφορά.