Το εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής

Νέα Σεπτεμβρίου 2020

Στην επισκευή των ζημιών τόσο εξωτερικά όσο και στον εσωτερικό χώρο στο εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής, προέβησαν τα μέλη της εκκλησιαστικής επιτροπής. Έγινε στοκάρισμα και βάψιμο στους τοίχους καθώς και της μεταλλικής πόρτας. Η εργασία έγινε δωρεά των κουμπάρων Νικολάου Παναγόπουλου και Ιωάννη Αγγελόπουλου. Τους ευχόμαστε υγεία και η Αγία Παρασκευή πάντα βοήθεια τους.

Τελετή ονοματοδοσίας

 

Νέα Οκτωβρίου 2020

 Σε μια σεμνή τελετή, που τηρήθηκαν όλα τα απαιτούμενα υγειονομικά πρωτόκολλα, έγινε το Σάββατο 3 Οκτωβρίου η ονοματοδοσία του κεντρικού δρόμου του χωριού μας. Ο δρόμος ονομάστηκε " Οδός Παντελή Γιαννακόπουλου" , προς τιμή του μεγαλύτερου σύγχρονου ευεργετη του χωριού μας. Η προσφορά του και τα έργα του αναρίθμητα με τελευταίο εκείνο του Καμπαναριού.

Ετήσια χοροεσπερίδα Καρδαριτσιωτών 2020

Ετήσια χοροεσπερίδα 2020

Ο σύλλογος των Καρδαριτσιωτών πραγματοποίησε για μία ακόμη χρονιά, με πολύ μεγάλη επιτυχία, την ετήσια χοροεσπερίδα του την Κυριακή  16 Φεβρουαρίου 2020 στο κοσμικό κέντρο διασκέδασης CABANA Live Stage.

Χοροεσπερίδα Καρδαριτσιωτών 2019

Ετήσια χοροεσπερίδα 2019

Ο σύλλογος των Καρδαριτσιωτών πραγματοποίησε με πολύ μεγάλη επιτυχία την ετήσια χοροεσπερίδα του την Κυριακή 3 Μαρτίου 2019 στο κοσμικό κέντρο διασκέδασης CABANA Live Stage (πρώην Γαλάζιο)...

Καρδαρίτσι Νέο καμπαναριό - Εγκαίνια

Νέο καμπαναριό

 

Με την βοήθεια του Αγίου Νικολάου και κόντρα στις προβλέψεις του καιρού, πλήθος πατριωτών και επισκεπτών που ξεπέρασαν τα 150 άτομα, πραγματοποιήθηκε πανηγυρική Θεία Λειτουργία για τον Αγιασμό του νέου καμπαναριού στον ιερό ναό Αγίου Νικολάου Καρδαριτσίου. Ο Άγιος να είναι πάντα βοήθεια του μέγα ευεργέτη Παντελή Γιαννακόπουλου και της οικογένειας Γιαννακόπουλων για όσα έχουν προσφέρει στο χωριό. Ευχαριστούμε πολύ τους ψάλτες: Δήμαρχο Ευστάθιο Κούλη, Παρασκευά Δουρίδα, Νεοκλή Ζαφειρόπουλο, Αντώνη Ζαφειρόπουλο και Τάκη από το Βελιμάχι και την εκκλησιαστική επιτροπή του Ναού για την προετοιμασία της εκδήλωσης.

Νέο διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου

Νέο διοικητικό συμβούλιο του συλλόγουΤο νέο διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου συγκροτήθηκε σε σώμα και είναι το εξής :
Πρόεδρος: Μηλιώνης Μιχάλης
Α' Αντιπρόεδρος: Τσίκας Κωνσταντίνος
Β' Αντιπρόεδρος: Τσίκα Αθανασία
Γεν. Γραμματέας: Νικολόπουλος Γεώργιος
Ταμίας: Ζαφειρόπουλος Νικόλαος
Υπεύθ. Νεολαίας: Γιαννακόπουλος Ιωάννης
Υπεύθ. Δημ. Σχέσεων: Τσιντσιράς Νικόλαος
Μέλη: Παρασκευόπουλος Ιωάννης,
Ιωάννα Χατζηκοκολάκη
Υπεύθυνος Ίντερνετ: Δημόπουλος Αντώνιος
Αν. Μέλη: Αναγνωστόπουλος Νικόλαος
Παναγόπουλος Π. Θεόδωρος
Καλή επιτυχία στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο μας και υποσχόμαστε, με την στήριξη όλων των πατριωτών πάντα, να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για την προβολή του χωριού μας και συνέχιση των έργων σ' αυτό.