Καλώς ήλθατε στον επίσημο ιστότοπο του συλλόγου των Καρδαριτσιωτών

Νέα Μαρτίου 2019

Νέα Μαρτίου 2019

Για ακόμη μια χρονιά η ετήσια χοροεσπερίδα του συλλόγου Καρδαριτσιωτών γνωρίζει ανεπανάληπτη επιτυχία. Περισσότεροι από 370 πατριώτες και φίλοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Διοικητικού συμβουλίου και γέμισαν ασφυκτικά το κέντρο διασκέδασης Cabana live stage. Η πρωτοφανής κοσμοσυρροή εν μέσω κορύφωσης της οικονομικής κρίσης για συλλόγους και τον καθένα ατομικά, μας δίνει την πεποίθηση ότι οι αγώνες και τα έργα των μελών του διοικητικού συμβουλίου έχουν δικαιωθεί δίνοντας τους κίνητρο για ακόμη μεγαλύτερα πράγματα.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την ομιλία του γραμματέα του συλλόγου Νικολόπουλου Γιώργου που αφού καλωσόρισε τους παρευρισκομένους κάλεσε τον πρόεδρο Μηλιώνη Μ. να απευθύνει χαιρετισμό. Στην ομιλία του ο πρόεδρος ευχαρίστησε θερμά τους δωροθέτες για την συνεισφορά τους στην λαχειοφόρο αγορά και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου για την μεγάλη κινητοποίηση και επιτυχία του χορού. Τέλος ευχαρίστησε θερμά για την συνεχή στήριξη και εμπιστοσύνη δείχνουν οι πατριώτες στο σύλλογο. Εν συνεχεία ξεκίνησε η βράβευση των επιτυχόντων νέων σε ΤΕΙ - ΑΕΙ καθώς και για πρώτη φορά φέτος βραβεύτηκαν οι νέοι επιχειρηματίες του χωριού.

Είναι οι εξής:

Ιωάννης Θ. Παναγόπουλος: Μηχανολόγος Μηχανικός Πανεπιστημίου Στ. Ελλάδας.

Ιωάννης Γ. Γιαννακόπουλος: Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Στέλλα - Φοίβη Α. Δημοπούλου: Φυσικό Πανεπιστημίου Αθηνών

Νίκη Παναγοπούλου: Διδακτορικό Περιοδικής Αναπνοής στην Καρδιακή Ανεπάρκεια.

Επιχειρηματίες:

Είδη Ένδυσης: Νικόλαος Θ. Αναγνωστόπουλος, Μαρία Κ. Τσίκα και Γεωργία Θ. Αναγνωστοπούλου.

Θεόδωρος Η. Τσίκας: Γύψινες Κατασκευές.

Χρήστος Μπόμπολης: Αποθήκη Εμπορίου.

Δημήτρης Ι. Ζαφειρόπουλος: Αλυσίδα Γυμναστηρίων.

Μετά την βράβευση ξεκίνησε ο χορός με απίστευτο κέφι μέχρι αργά το βράδυ. Ακόμα μια φορά οι Καρδαριτσιώτες έδειξαν πως γλεντάνε.. Και του χρόνου να είμαστε όλοι καλά..

Οι δωροθέτες είναι οι εξής: Χαράλαμπος Τσιουμπρής, Κωνσταντίνος Σπανός, Ανδρέας Μπουρμπούλης, Θοδωρής Τσίκας, Κωνσταντίνος Λινάρδος, Κωνσταντίνος Τσίκας, Μαρία Τσίκα, Βασιλική Κούτρα, Ζωή Κολιοπούλου, Χρήστος Παπαναστασόπουλος, Στράτος Καγιούλης, Περικλής Παναγόπουλος, Κωνσταντίνος Βασιλάκης, Ιωάννης Τσίτουρας, Γεώργιος Νικολόπουλος, Αφοί Γιαννακόπουλοι, Αφοί Αναγνωστόπουλοι του Ζώη, Δημήτρης Ζαφειρόπουλος, Αφοί Αναγνωστόπουλοι του Θοδωρή, Μαίρη Γκίζη, Σταύρος Αναστασίου, Παναγιώτης Παπαγεωργίου, Ρετούλη Κωνσταντίνο, Travel time, Φούρνος Αγγελική και Μαίρη Cafe.

Απεβίωσε το Σάββατο 09 Φεβρουαρίου ο πατριώτης Τσίκας Νικόλαος του Χρήστου ( Μπάρμπα Γαλάνης). Η κηδεία του έγινε την Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου στο κοιμητήριο Αργυρούπολης. Αιωνία του η μνήμη και συλλυπητήρια στην οικογένεια..

Απεβίωσε την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου ο Κωνσταντίνος Πάστρας, σύζυγος Κωνσταντίνας Φιλοπούλου ετών 61. Η κηδεία του έγινε την Πέμπτη 28/02 στις στο κοιμητήριο Παπάγου.. Συλλυπητήρια στους οικείους του και καλό Παράδεισο.. Αντί στεφάνου ο Θοδωρής Ν. Τσίκας έδωσε στον σύλλογο 100 ευρώ.

Απεβίωσε την Παρασκευή 08 Μαρτίου ο συμπατριώτης μας Τσιουμπρής Γεώργιος του Νικολάου ετών 94. Η κηδεία του έγινε το Σάββατο 09 Μαρτίου στον ιερό ναό Αγίου Νικολάου Καρδαριτσίου. Ο Θεός να τον Αναπαύσει και συλλυπητήρια στους οικείους του.