Καλώς ήλθατε στον επίσημο ιστότοπο του συλλόγου των Καρδαριτσιωτών

Δεκκέμβριος 2022

Απεβίωσε στις 13 Δεκεμβρίου 2022 η Ελένη Δημοπούλου, σύζυγος του αγαπητού εκλιπόντα συμπατριώτη μας Δημήτρη Δημόπουλου. Η κηδεία έγινε στην Καλλιθέα Αττικής.  Δείτε περισσότερα εδώ.

Σεπτέμβριος 2022

Απεβίωσε στις 18 Σεπτεμβρίου 2022 η Μαρία Δημοπούλου, σύζυγος του αγαπητού εκλιπόντα συμπατριώτη μας Παναγιώτη Δημόπουλου. Η κηδεία έγινε στην γενέτειρά της Καλλιθέα Ερετρίας (πρώην Μάμουλα). Δείτε περισσότερα εδώ.

Ιούνιος 2022

Ο Θοδωρής Ν. Παναγοπουλος και η σύζυγος του Μαρία απέκτησαν το δεύτερο παιδάκι τους, ένα πανέμορφο κοριτσάκι.. Τους ευχόμαστε ολόψυχα να τους ζήσει.. 

Ο Αντώνης Ι. Ζαφειροπουλος και η σύζυγος του Ιωάννα απέκτησαν το πρώτο τους παιδάκι ένα πανέμορφο κοριτσάκι.. Τους ευχόμαστε ολόψυχα να τους ζήσει.. 

Μάρτιος 2022

Την Πέμπτη 17 Μαρτίου ο αδελφικός φίλος και επί σειρά ετών Αντιπρόεδρος του συλλόγου μας Κωνσταντίνος Λ. Τσίκας ταξίδευσε για πάντα στην γη των Αγγέλων.

Το κενό που αφήνει πίσω του, τεράστιο και δυσαναπλήρωτο. Το Δ.Σ του συλλόγου μας σε έκτακτη συνεδρίαση του αποφάσισε την δημιουργία ενός έργου στο χωριό για να τιμήσει την μνήμην του εκλιπόντα και γνήσιου Καρδαριτσιώτη Κώστα. Αιωνία του η μνήμη και καλό Παράδεισο ευχόμαστε.