Καλώς ήλθατε στον επίσημο ιστότοπο του συλλόγου των Καρδαριτσιωτών

Καρδαρίτσι Νέο καμπαναριό - Εγκαίνια 5 Οκτωβρίου 2019

Νέα Οκτωβρίου 2019

Με την βοήθεια του Αγίου Νικολάου και κόντρα στις προβλέψεις του καιρού, πλήθος πατριωτών και επισκεπτών που ξεπέρασαν τα 150 άτομα, πραγματοποιήθηκε πανηγυρική Θεία Λειτουργία για τον Αγιασμό του νέου καμπαναριού στον ιερό ναό Αγίου Νικολάου Καρδαριτσίου. Ο Άγιος να είναι πάντα βοήθεια του μέγα ευεργέτη Παντελή Γιαννακόπουλου και της οικογένειας Γιαννακόπουλων για όσα έχουν προσφέρει στο χωριό. Ευχαριστούμε πολύ τους ψάλτες: Δήμαρχο Ευστάθιο Κούλη, Παρασκευά Δουρίδα, Νεοκλή Ζαφειρόπουλο, Αντώνη Ζαφειρόπουλο και Τάκη από το Βελιμάχι και την εκκλησιαστική επιτροπή του Ναού για την προετοιμασία της εκδήλωσης.

Ακολούθησε γεύμα στην αίθουσα πολιτιστικών εκδηλώσεων προσφορά της οικογένειας Γιαννακόπουλων και τρικούβερτο γλέντι με πολύ χορό.

Το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου μαζί με τον τοπικό πρόεδρο του χωριού, για να τιμήσουν τον Μέγα ευεργέτη του χωριού, αποφάσισαν να γίνει αίτηση στο Δήμο για να ονομαστεί ο πάνω δρόμος του χωριού σε οδό Παντελή Γιαννακόπουλου.

Ευχόμαστε να ακολουθήσουν κι άλλοι το παράδειγμα του.

 

Ο Μηλιώνης Παναγιώτης και η σύζυγος του Μαριάνθη, βάφτισαν το δεύτερο παιδάκι τους. Το όνομα του νεοφώτιστου Κωνσταντίνος.

Ο Βασίλης Γιαννακόπουλος και η σύζυγος του Μαριάννα απέκτησαν το δεύτερο παιδάκι τους, ένα πανέμορφο κοριτσάκι.

Η Κατερίνα Μητσιοπούλου και ο σύζυγος της απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, ένα πανέμορφο κοριτσάκι.

Ο Θεόδωρος Τσίκας του Ηλία και η σύζυγος του απέκτησαν δίδυμα αγοράκια.

Ευχόμαστε σε όλους ολόψυχα να τους ζήσουν, να είναι καλότυχα και ο Άγιος Νικόλαος πάντα μαζί τους.

Ο Μπάμπης Τσόμπας, σύζυγος της Αργυρώ Πολιτικού, έκανε σέρβις και καθαρισμό στα air-condition της εκκλησίας και της αίθουσας πολιτιστικών εκδηλώσεων. Τον ευχαριστούμε θερμά για την δωρεά του. Ο Άγιος να είναι πάντα βοήθεια του.

Απεβίωσε την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου ο συμπατριώτης μας Θεόδωρος Μουρούτης του Χρήστου ετών 89. Η νεκρώσιμος ακολουθία έγινε στον ιερό ναό Αγίου Νικολάου Καρδαριτσίου. Καλό παράδεισο και συλλυπητήρια στην οικογένεια.