Καλώς ήλθατε στον επίσημο ιστότοπο του συλλόγου των Καρδαριτσιωτών

Χορός Συλλόγου Καρδαριτσιωτών 2020

Νέα Φεβρουαρίου 2020

 Παρόλο τα πρόσφατα πένθη, και τις μεγάλες απουσίες πατριωτών λόγω σοβαρών ασθενειών, με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος η ετήσια χοροεσπερίδα του συλλόγου μας. Στο κάλεσμα μας 280 πατριώτες και φίλοι ανταποκρίθηκαν και περάσαμε ένα πανέμορφο απόγευμα γεμάτο κέφι και χορό..

Συγχαρητήρια στα μέλη του διοικητικού συμβουλίου για την προσπάθεια τους και στους πρώην προέδρους του συλλόγου για την συνεισφορά τους. Ένα θερμό ευχαριστώ στους δωροθέτες μας για την λαχειοφόρο αγορά και σε όλους όσους παραβρέθηκαν και στηρίζουν την δράση του συλλόγου μας σε κάθε του βήμα. Βραβεύτηκαν οι ακόλουθοι νέοι για την είσοδο τους σε ΑΕΙ και ΤΕΙ:

Δημήτρης Τσίκας του Κωνσταντίνου : Χημικό ΕΚΠΑ.

Άγγελος Ζαφειρόπουλος του Νεοκλή: Πληροφορικής ΕΚΠΑ.

Αναστάσιος Ντίνος του Αθανασίου: Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών ΟΠΑ.

Ιωάννα Χαραλάμπους του Σπυρίδωνα: Επικοινωνίας και μέσων Πολιτισμού ΠΑΝΤΕΙΟ.

Ξένια Ντίνου του Αθανασίου: Ψυχολογία ΕΚΠΑ.

Ασπασία Κανελλοπούλου του Σπυρίδωνα: Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών ΟΠΑ.

Μαρία Χαραλάμπους του Σπυρίδωνα: Πτυχιούχος Ψυχολογίας ΕΚΠΑ.

Ως νέοι επαγγελματίες βραβεύτηκαν οι:

Ηρώ Κουνέλη και Ιωάννα Αλεξοπούλου για τα δικηγορικά τους γραφεία και η Αθανασία Λούκα για την εταιρεία μεταφορών και αποθήκευσης.

Καλή σταδιοδρομία ευχόμαστε σε όλους.

Η Κατερίνα Μουρούτη έκανε δωρεά 100 ευρώ για να επισκευαστούν τα καντήλια της εκκλησίας του Αγίου Νικολάου. Ο Άγιος να είναι πάντα βοήθεια της.

Απεβίωσε την Τρίτη 28 Ιανουαρίου η συμπατριώτισσά μας Ευθαλία Τσίκα ( του Καπαρδάκη). Η νεκρώσιμος ακολουθία έγινε στο 3ο Νεκροταφείο Αθηνών. Καλό παράδεισο θεία Λίτσα και καλή ανάπαυση να έχεις.