Καλώς ήλθατε στον επίσημο ιστότοπο του συλλόγου των Καρδαριτσιωτών

Χοροεσπερίδα Καρδαριτσιωτών 2018

Νέα Φεβρουαρίου 2019

Το Διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου σας προσκαλεί στην ετήσια χοροεσπερίδα του, την Κυριακή 03 Μαρτίου και ώρα 13:30 μ.μ. στο κέντρο CABANA Live Stage ( Πρώην Γαλάζιο) Καυταντζόγλου 46 Αθήνα. Τραγουδούν ο Γιάννης Καψάλης, ο Γιάννης και η Τζένη Κατσιγίαννη και στο κλαρίνο ο Μάκης Τσίκος και ο Σταύρος Ιωαννίδης. Η τιμή της πρόσκλησης είναι 20 ευρώ πακέτο και περιλαμβάνει φαΐ και απεριόριστο κρασί προσφοράς με αναψυκτικά.. Υπάρχει και παιδικό μενού 10 ευρώ. Στην εκδήλωση θα βραβευτούν οι επιτυχόντες σε ΤΕΙ και ΑΕΙ καθώς και οι νέοι επαγγελματίες του χωριού μας. Σας περιμένουμε όλους για ένα ατελείωτο αποκριάτικο γλέντι με πολύ κέφι και χορό..

Ο Θανάσης Λαμπρόπουλος εξ Αμερικής δώρισε στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου ένα καινούργιο Ευαγγέλιο και ένα μυροδοχείο. Τον ευχαριστούμε πολύ και ευχόμαστε ο Άγιος Νικόλαος να τον έχει υπό την προστασία του.

Ο εργολάβος Κώστας Βαλκάκου έκανε δωρεά την αποκατάσταση της πέτρας και του μαρμάρου στην Αγία τράπεζα του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Καρδαριτσίου. Τον ευχαριστούμε θερμά και ευχόμαστε ο Άγιος Νικόλαος να τον βοηθάει πάντα.