Καλώς ήλθατε στον επίσημο ιστότοπο του συλλόγου των Καρδαριτσιωτών

Ιούλιος 2021, Καρδαρίτσι

Νέα Ιουλίου 2021

Με κάθε μεγαλοπρέπεια εορτάστηκε και φέτος στο πανέμορφο ξωκκλήσι μας με θέα το χωριό, η Αγία Παρασκευή. Τηρώντας όλα τα υγειονομικά μέτρα πλήθος πατριωτών και επισκεπτών παρακολούθησαν με κατάνυξη την θεία Λειτουργία νικώντας τον φόβο της πανδημίας.

Αύγουστος 2021, Καρδαρίτσι

Νέα Αυγούστου 2021

Ένας ακόμα δεκαπενταύγουστος πέρασε στο όμορφο χωριό μας. Ένας μήνας της Παναγίας που με την βοήθειά Της σταθήκαμε όρθιοι, πιο δυνατοί και ενωμένοι ξεπερνώντας τον φόβο της πανδημίας και των πυρκαγιών που απείλησαν φέτος τα χωριά μας.

Καρδαρίτσι, οδός Αναπαύσεως, Δεκέμβριος 2021

Κατολισθήσεις στο Καρδαρίτσι

Σημαντικές καταστροφές στο οδικό δίκτυο προκάλεσαν οι βροχοπτώσεις του Δεκεμβρίου στην επαρχία Γορτυνίας.

Από τις κατολισθήσεις δεν γλύτωσε το Καρδαρίτσι. Η οδός Αναπαύσεως, ο δρόμος που οδηγεί στο νεκροταφείο είναι πλέον απροσπέλαστος όπως δείχνει και η φωτογραφία.

 

Ανήμερα του Αγίου Νικολάου (αρχείο)

Δεκέμβριος 2021

Παρουσία των μονίμων κατοίκων του χωριού και λιγοστών επισκεπτών από την Αθήνα, εορτάστηκε και φέτος ο πολιούχος του χωριού μας Άγιος Νικόλαος ανήμερα της εορτής του. Τελέστηκε Αρτοκλασία υπέρ υγείας των Απανταχού Καρδαριτσιωτών και μετά το πέρας της θείας Λειτουργίας, προσφέρθηκαν γλυκά και αναψυκτικά στους παρευρισκόμενους. Βοήθεια μας ο Άγιος Νικόλαος και του χρόνου να είμαστε περισσότεροι με υγεία.