Καλώς ήλθατε στον επίσημο ιστότοπο του συλλόγου των Καρδαριτσιωτών

Τελετή ονοματοδοσίας

 

Νέα Οκτωβρίου 2020

 Σε μια σεμνή τελετή, που τηρήθηκαν όλα τα απαιτούμενα υγειονομικά πρωτόκολλα, έγινε το Σάββατο 3 Οκτωβρίου η ονοματοδοσία του κεντρικού δρόμου του χωριού μας. Ο δρόμος ονομάστηκε " Οδός Παντελή Γιαννακόπουλου" , προς τιμή του μεγαλύτερου σύγχρονου ευεργετη του χωριού μας. Η προσφορά του και τα έργα του αναρίθμητα με τελευταίο εκείνο του Καμπαναριού.

Την εκδήλωση λάμπρυναν με την παρουσία τους οι: Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας κ. Χρήστος Λαμπρόπουλος, ο καρδαριτσιώτης Αντιπεριφερειάρχης Αττικής κ. Βασίλης Γιαννακόπουλος, ο Δήμαρχος Γορτυνίας κ. Στάθης Κούλης, οι αντιδήμαρχοι Βασίλης Παπαγιάννης και Τάκης Κουτρουμάνος και οι τοπικοί πρόεδροι των χωριών Καρδαριτσίου, Βελιμαχίου, Βυδιακίου και Απόσκιας.

Εκ μέρους του Δ.Σ να ευχαριστήσω θερμά τον θείο Παντελή για όλα όσα μας έχει προσφέρει και συνεχίζει τα έργα στο χωριό, μιας και ανακοινώθηκε από τον ίδιο η ανακαίνιση όλου του εσωτερικού δαπέδου του Αγίου Νικολάου με τοποθέτηση πέτρας καθώς και όλους τους πατριώτες για την παρουσία τους στην τελετή αυτή. Τέλος ένα τεράστιο ευχαριστώ και στον συμπατριώτη μας Θεόδωρο Κακούρη που προσέφερε τα ποτά του γεύματος που ακολούθησε της τελετής.

Ο αντιπρόεδρος του συλλόγου μας Κωνσταντίνος Τσίκας πάντρεψε την κόρη του Ελευθερία με τον σύντροφο της ζωής της Νικόλαο Δρόσο. Τους ευχόμαστε ολόψυχα να ζήσουν βίον ανθόσπαρτον και καλούς απογόνους.