Καλώς ήλθατε στον επίσημο ιστότοπο του συλλόγου των Καρδαριτσιωτών

Δεκκέμβριος 2022

Απεβίωσε στις 13 Δεκεμβρίου 2022 η Ελένη Δημοπούλου, σύζυγος του αγαπητού εκλιπόντα συμπατριώτη μας Δημήτρη Δημόπουλου. Η κηδεία έγινε στην Καλλιθέα Αττικής.  Δείτε περισσότερα εδώ.

Σεπτέμβριος 2022

Απεβίωσε στις 18 Σεπτεμβρίου 2022 η Μαρία Δημοπούλου, σύζυγος του αγαπητού εκλιπόντα συμπατριώτη μας Παναγιώτη Δημόπουλου. Η κηδεία έγινε στην γενέτειρά της Καλλιθέα Ερετρίας (πρώην Μάμουλα). Δείτε περισσότερα εδώ.

Ιούνιος 2022

Ο Θοδωρής Ν. Παναγοπουλος και η σύζυγος του Μαρία απέκτησαν το δεύτερο παιδάκι τους, ένα πανέμορφο κοριτσάκι.. Τους ευχόμαστε ολόψυχα να τους ζήσει.. 

Ο Αντώνης Ι. Ζαφειροπουλος και η σύζυγος του Ιωάννα απέκτησαν το πρώτο τους παιδάκι ένα πανέμορφο κοριτσάκι.. Τους ευχόμαστε ολόψυχα να τους ζήσει.. 

Μάρτιος 2022

Την Πέμπτη 17 Μαρτίου ο αδελφικός φίλος και επί σειρά ετών Αντιπρόεδρος του συλλόγου μας Κωνσταντίνος Λ. Τσίκας ταξίδευσε για πάντα στην γη των Αγγέλων.

Το κενό που αφήνει πίσω του, τεράστιο και δυσαναπλήρωτο. Το Δ.Σ του συλλόγου μας σε έκτακτη συνεδρίαση του αποφάσισε την δημιουργία ενός έργου στο χωριό για να τιμήσει την μνήμην του εκλιπόντα και γνήσιου Καρδαριτσιώτη Κώστα. Αιωνία του η μνήμη και καλό Παράδεισο ευχόμαστε.

Κοινωνικά νέα 2020

 

 Οκτώβριος

Ο αντιπρόεδρος του συλλόγου μας Κωνσταντίνος Τσίκας πάντρεψε την κόρη του Ελευθερία με τον σύντροφο της ζωής της Νικόλαο Δρόσο. Τους ευχόμαστε ολόψυχα να ζήσουν βίον ανθόσπαρτον και καλούς απογόνους.

 

 Σεπτέμβριος

Ο γενικός γραμματέας του συλλόγου μας Γεώργιος Νικολόπουλος, βάφτισε τον εγγονό του. Το όνομα του νεοφώτιστου Αλέξανδρος - Βαγγέλης. Ευχόμαστε στους τρισευτυχισμένους γονείς Ντορούλα και Θοδωρή να τους ζήσει, να είναι πάντα καλότυχο και ο Άγιος Νικόλαος βοήθεια του.

 

 Αύγουστος

Ο γενικός γραμματέας του συλλόγου μας Γεώργιος Νικολόπουλος, βάφτισε τον εγγονό του. Το όνομα του νεοφώτιστου Αλέξανδρος - Βαγγέλης. Ευχόμαστε στους τρισευτυχισμένους γονείς Ντορούλα και Θοδωρή να τους ζήσει, να είναι πάντα καλότυχο και ο Άγιος Νικόλαος βοήθεια του.

 

Μάιος

Ο Κωνσταντίνος Αντωνίου και η σύζυγός του Ειρήνη, βάφτισαν το δεύτερο παιδάκι τους. Το όνομα του νεοφώτιστου Φίλιππος. Ευχόμαστε ολόψυχα να τους ζήσει.

Το Σάββατο 02 Μαΐου απεβίωσε ο συμπατριώτης μας Κωστόπουλος Αθανάσιος ετών 93. Συλλυπητήρια στους οικείους τους και καλό Παράδεισο.

Απρίλιος

Την Δευτέρα 06 Απριλίου απεβίωσε η συμπατριώτισα μας Ευγενία Μανεσιώτη - Ηλιοπούλου. Η οικογένεια Νικολάου Μουρούτη προσέφερε στον σύλλογο 300 ευρώ αντί στεφάνου.

 

Ιανουάριος

Απεβίωσε την Τρίτη 28 Ιανουαρίου η συμπατριώτισσά μας Ευθαλία Τσίκα ( του Καπαρδάκη). Η νεκρώσιμος ακολουθία έγινε στο 3ο Νεκροταφείο Αθηνών. Καλό παράδεισο θεία Λίτσα και καλή ανάπαυση να έχεις.

Κοινωνικά νέα 2019

 

Οκτώβριος 2019

Ο Μηλιώνης Παναγιώτης και η σύζυγος του Μαριάνθη, βάφτισαν το δεύτερο παιδάκι τους. Το όνομα του νεοφώτιστου Κωνσταντίνος.

Ο Βασίλης Γιαννακόπουλος και η σύζυγος του Μαριάννα απέκτησαν το δεύτερο παιδάκι τους, ένα πανέμορφο κοριτσάκι.

Η Κατερίνα Μητσιοπούλου και ο σύζυγος της απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, ένα πανέμορφο κοριτσάκι.

Ο Θεόδωρος Τσίκας του Ηλία και η σύζυγος του απέκτησαν δίδυμα αγοράκια.

Ευχόμαστε σε όλους ολόψυχα να τους ζήσουν, να είναι καλότυχα και ο Άγιος Νικόλαος πάντα μαζί τους.

Απεβίωσε την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου ο συμπατριώτης μας Θεόδωρος Μουρούτης του Χρήστου ετών 89. Η νεκρώσιμος ακολουθία έγινε στον ιερό ναό Αγίου Νικολάου Καρδαριτσίου. Καλό παράδεισο και συλλυπητήρια στην οικογένεια.

 

Αύγουστος 2019

   Ο πρώην δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Βασίλης Γιαννακόπουλος και η σύζυγος του Μαριάννα Μουστόγιαννη, βάφτισαν στην Αγία Παρασκευή το πρώτο τους παιδάκι. Το όνομα του νεοφώτιστου Ιωάννης. Ευχόμαστε ολόψυχα να τους ζήσει.

  + Απεβίωσε στις 11/8 ο συμπατριώτης μας Θεόδωρος Αναγνωστόπουλος του Ζώη ετών 53. Η κηδεία του θα γίνει την Τρίτη 13 Αυγούστου και ώρα 11:30 το πρωί στον ιερό ναό Αγίας Μαρίνας Ηλιούπολης. Για το τραγικό αυτό γεγονός το Δ.Σ. του συλλόγου αποφάσισε να ακυρώσει όλες τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις του για τον Αύγουστο (Αντάμωμα). Συλλυπητήρια στους οικείους του και καλό Παράδεισο.

 

 Ιούνιος 2019

    Την Παρασκευή 21 Ιουνίου η Μαρία Χατζηκοκολακη και ο Θωμάς Κακούρης ενώθηκαν με ιερά δεσμά του γάμου. Κουμπάρος ήταν ο Ταμίας του συλλόγου Νίκος Ζαφειρόπουλος με την σύζυγο του Ειρήνη. Βαφτίστηκε επίσης από την πρώην γραμματέα του συλλόγου Ιωάννα το πρώτο παιδάκι του ζευγαριού. Το όνομα του νεοφώτιστου Ευάγγελος. Ευχόμαστε ολόψυχα να ζήσουνε.


   +Το Σάββατο 01 Ιουνίου απεβίωσε ο συμπατριώτης  Χρήστος Ζαφειρόπουλος του Νικολάου ετών 80. Η νεκρώσιμος ακολουθία έγινε στο κοιμητήριο Αγίων Αναργύρων. Συλλυπητήρια στην οικογένεια και καλό Παράδεισο παππού.
   +Την Τρίτη 11 Ιουνίου απεβίωσε ο συμπατριώτης μας Βασίλης Τσίκας του Νικολάου και της Ουρανίας ετών 88. Η νεκρώσιμος ακολουθία έγινε στο πρώτο νεκροταφείο Αθηνών. Συλλυπητήρια στους οικείους του.

 

Μάιος 2019

   +Απεβίωσε την Κυριακή 26/5 η συμπατριώτισσά μας Νικούλα Παρασκευοπούλου ετών 85. Η κηδεία της έγινε την Δευτέρα 27 Μαΐου στις στον Άγιο Νικόλαο στο Καρδαρίτσι. Συλλυπητήρια στην οικογένεια της.

 

 Μάρτιος 2019

   +Απεβίωσε την Παρασκευή 08 Μαρτίου ο συμπατριώτης μας Τσιουμπρής Γεώργιος του Νικολάου ετών 94. Η κηδεία του έγινε το Σάββατο 09 Μαρτίου στον ιερό ναό Αγίου Νικολάου Καρδαριτσίου. Ο Θεός να τον Αναπαύσει και συλλυπητήρια στους οικείους του.

 

Φεβρουάριος 2019

   +Απεβίωσε την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου ο Κωνσταντίνος Πάστρας, σύζυγος Κωνσταντίνας Φιλοπούλου ετών 61. Η κηδεία του έγινε την Πέμπτη 28/02 στις στο κοιμητήριο Παπάγου.. Συλλυπητήρια στους οικείους του και καλό Παράδεισο..  Αντί στεφάνου ο Θοδωρής Ν. Τσίκας έδωσε στον σύλλογο 100 ευρώ.

  +Απεβίωσε το Σάββατο 09 Φεβρουαρίου ο πατριώτης Τσίκας Νικόλαος του Χρήστου (Μπάρμπα Γαλάνης). Η κηδεία του έγινε την Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου στο κοιμητήριο Αργυρούπολης. Αιωνία του η μνήμη και συλλυπητήρια στην οικογένεια.

------

Κοινωνικά νέα περασμένων ετών μπορείτε να δείτε στην σελίδα:

https://kardaritsi.gr/old/social.php