Καλώς ήλθατε στον επίσημο ιστότοπο του συλλόγου των Καρδαριτσιωτών

Η ετήσια κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του συλλόγου πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Oscar

Η ετήσια κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του συλλόγου πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Oscar την Κυριακή 13 Ιανουαρίου στις 11:00 το πρωί.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ, είναι πολύ λίγο για να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας για τους 110 πατριώτες που μας τίμησαν και φέτος με την παρουσία τους, στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας του συλλόγου μας.. Γίναμε αποδέκτες τεράστιας οικονομικής και πνευματικής στήριξης και αγάπης και θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να ανταποδώσουμε την εμπιστοσύνη που μας δείξατε ακόμη μια φορά..

Σας ευχόμαστε τα καλύτερα για το 2019

Βροντερό παρόν για ακόμα μια φορά έδωσαν οι Καρδαριτσιώτες στην ετήσια κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας του συλλόγου.
Περισσότεροι από 110 πατριώτες γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα του ξενοδοχείου OSCAR όπου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση. Την εκδήλωση άνοιξε με ομιλία του ο πρόεδρος του συλλόγου. Αφού καλωσόρισε όλους τους παρευρισκόμενους, τους ευχαρίστησε για την συνεχή τους παρουσία και στήριξη τους στον σύλλογο και τους ευχήθηκε χρόνια πολλά και καλή χρονιά. Στην συνέχεια τα μικρά παιδάκια έψαλλαν μαζί με τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου τα κάλαντα του συλλόγου που χρονολογούνται από το 1986.
Αμέσως μετά έγινε ανάγνωση του οικονομικού απολογισμού από τον ταμία του συλλόγου όπου και ψηφίστηκε ομόφωνα από τους παρευρισκομένους. Τον λόγο ξαναπήρε ο πρόεδρος για να υπενθυμίσει όλα τα έργα που έγιναν στο χωριό αυτή τη διετία, έδωσε συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη του απερχόμενου Δ.Σ. για την προσφορά τους και ευχαρίστησε ακόμη μια φορά τους χορηγούς στο ημερολόγιο.
Κεντρικό γεγονός της εκδήλωσης ήταν η τίμηση του Παντελή Γιαννακόπουλου για την τεράστια δωρεά που έκανε στον σύλλογο με σκοπό την ανέγερση νέου καμπαναριού στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου στο χωριό. Η πλακόστρωση επίσης του εξωτερικού προαυλίου στο ξωκλήσι της Παναγίας στο Κάστρο, η ανέγερση καμπαναριού στον Άγιο Γεώργιο , η πλακόστρωση εξωτερικού χώρου στον Άγιο Κωνσταντίνο και άλλα πολλά έργα, δίκαια τον χαρακτηρίζουν πλέον ως έναν από τους μεγαλύτερους ευεργέτες, ισάξιο των παλαιών του χωριού . Τον ευχαριστούμε πολύ καθώς και όλη την οικογένεια Γιαννακόπουλων , για όσα έχουν προσφέρει στο χωριό. Ελπίζουμε να βρεθούν και άλλοι πατριώτες να βοηθήσουν τον σύλλογο να κάνει και άλλα έργα στο χωριό.
Τέλος ορίστηκε ο Λεωνίδας Γιαννακόπουλος ως πρόεδρος της γενικής συνέλευσης και ξεκίνησε η εκλογική διαδικασία. οι υποψήφιοι που εκλέχτηκαν είναι οι εξής: Αναγνωστόπουλος Νικόλαος, Γιαννακόπουλος Γεωργ. Ιωάννης, Δημόπουλος Αντώνης, Ζαφειρόπουλος Νικόλαος, Μηλιώνης Μιχαήλ, Νικολόπουλος Γεώργιος, Παναγόπουλος Θοδωρής, Παρασκευόπουλος Ιωάννης, Τζίντζιρας Νικόλαος, Τσίκας Κωνσταντίνος, Τσίκα Αθανασία και Χατζηκοκολάκη Ιωάννα.
Σε επερχόμενη συνάντηση θα προκύψει το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι βουλευτές Αρκαδίας: Κωνσταντίνος Βλάσσης, Κωνσταντινόπουλος Οδυσσέας και Παπαηλίου Γεώργιος, η υποψήφια βουλευτής Εύη Τατούλη, ο δήμαρχος Γορτυνίας Γιάννης Γιαννόπουλος, ο υποψήφιος δήμαρχος Γορτυνίας Ευστάθιος Κούλης και η πρόεδρος του πολυσύλλογου πρώην δήμου Κοντοβαζαίνης Ελένη Παπαγιάννη.