Καλώς ήλθατε στον επίσημο ιστότοπο του συλλόγου των Καρδαριτσιωτών

Χοροεσπερίδα Καρδαριτσιωτών 2019

Ετήσια χοροεσπερίδα 2019

Ο σύλλογος των Καρδαριτσιωτών πραγματοποίησε με πολύ μεγάλη επιτυχία την ετήσια χοροεσπερίδα του την Κυριακή 3 Μαρτίου 2019 στο κοσμικό κέντρο διασκέδασης CABANA Live Stage (πρώην Γαλάζιο)...

Περισσότεροι από 370 πατριώτες και φίλοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Διοικητικού συμβουλίου και γέμισαν ασφυκτικά το κέντρο διασκέδασης. Η πρωτοφανής κοσμοσυρροή εν μέσω κορύφωσης της οικονομικής κρίσης για συλλόγους και τον καθένα ατομικά, μας δίνει την πεποίθηση ότι οι αγώνες και τα έργα των μελών του διοικητικού συμβουλίου έχουν δικαιωθεί δίνοντας τους κίνητρο για ακόμη μεγαλύτερα πράγματα.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την ομιλία του γραμματέα του συλλόγου Νικολόπουλου Γιώργου που αφού καλωσόρισε τους παρευρισκομένους κάλεσε τον πρόεδρο Μηλιώνη Μ. να απευθύνει χαιρετισμό. Στην ομιλία του ο πρόεδρος ευχαρίστησε θερμά τους δωροθέτες για την συνεισφορά τους στην λαχειοφόρο αγορά και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου για την μεγάλη κινητοποίηση και επιτυχία του χορού. Τέλος ευχαρίστησε θερμά για την συνεχή στήριξη και εμπιστοσύνη δείχνουν οι πατριώτες στο σύλλογο. Εν συνεχεία ξεκίνησε η βράβευση των επιτυχόντων νέων σε ΤΕΙ - ΑΕΙ καθώς και για πρώτη φορά φέτος βραβεύτηκαν οι νέοι επιχειρηματίες του χωριού.

 

Είναι οι εξής:

Ιωάννης Θ. Παναγόπουλος: Μηχανολόγος Μηχανικός Πανεπιστημίου Στ. Ελλάδας.

Ιωάννης Γ. Γιαννακόπουλος: Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Στέλλα - Φοίβη Α. Δημοπούλου: Φυσικό Πανεπιστημίου Αθηνών

Νίκη Παναγοπούλου: Διδακτορικό Περιοδικής Αναπνοής στην Καρδιακή Ανεπάρκεια.

 

Επιχειρηματίες:

Είδη Ένδυσης: Νικόλαος Θ. Αναγνωστόπουλος, Μαρία Κ. Τσίκα και Γεωργία Θ. Αναγνωστοπούλου.

Θεόδωρος Η. Τσίκας: Γύψινες Κατασκευές.

Χρήστος Μπόμπολης: Αποθήκη Εμπορίου.

Δημήτρης Ι. Ζαφειρόπουλος: Αλυσίδα Γυμναστηρίων.

Μετά την βράβευση ξεκίνησε ο χορός με απίστευτο κέφι μέχρι αργά το βράδυ. Ακόμα μια φορά οι Καρδαριτσιώτες έδειξαν πως γλεντάνε..

 

Στο κέντρο διασκέδασης τραγούδησαν ο Γιάννης Καψάλης, ο Γιάννης και η Τζένη Κατσίγιαννη, ενώ στο κλαρίνο ήταν ο Μάκης Τσίκος και ο Σταύρος Ιωαννίδης. Μαζί τους τραγούδησαν πληθώρα αξιόλογων λαϊκών και νησιωτών τραγουδιστών.

 

Οι δωροθέτες είναι οι εξής: Χαράλαμπος Τσιουμπρής, Κωνσταντίνος Σπανός, Ανδρέας Μπουρμπούλης, Θοδωρής Τσίκας, Κωνσταντίνος Λινάρδος, Κωνσταντίνος Τσίκας, Μαρία Τσίκα, Βασιλική Κούτρα, Ζωή Κολιοπούλου, Χρήστος Παπαναστασόπουλος, Στράτος Καγιούλης, Περικλής Παναγόπουλος, Κωνσταντίνος Βασιλάκης, Ιωάννης Τσίτουρας, Γεώργιος Νικολόπουλος, Αφοί Γιαννακόπουλοι, Αφοί Αναγνωστόπουλοι του Ζώη, Δημήτρης Ζαφειρόπουλος, Αφοί Αναγνωστόπουλοι του Θοδωρή, Μαίρη Γκίζη, Σταύρος Αναστασίου, Παναγιώτης Παπαγεωργίου, Ρετούλη Κωνσταντίνο, Travel time, Φούρνος Αγγελική και Μαίρη Cafe.

Το ΔΣ του συλλόγου ευχαριστεί όλους τους παρευρισκόμενους και όσους βοήθησαν ώστε να στεφθεί και φέτος η εκδήλωση με μεγάλη επιτυχία, για το καλό του συλλόγου και του χωριού μας.

 

 Δείτε περισσότερες φωτογραφίες εδώ.

Δείτε περισσότερα βίντεο εδώ.