• Φωτογραφία από το νέο εκκλησάκι στο Καρδαρίτσι

    Στην σελίδα αυτή μπορείτε να δείτε νέα του Καρδαριτσίου όπως αυτά δημοσιεύτηκαν το 2011.Τα νέα μας για το 2011


Τρέχοντα νέα


Τυπική φωτογραφία από την πλατεία του Καρδαριτσίου αρχές Φθινοπώρου.

Δεκέμβριος 2011


Στις 6 Δεκεμβρίου γιόρτασε ο πολιούχος μας Αγ.Νικόλαος.Ο Σύλλογος έκανε αρτοκλασία υπέρ των απανταχού Καρδαριτσιωτών .Επίσης προσέφερε γλυκά, αναψυκτικά και ποτά σε όλους τους παρευρισκόμενους πιστούς.
Στη Θεία Λειτουργία έψαλλε ο Γιαννόπουλος Γεώργιος ( Νταγάκος ) .Τον ευχαριστούμε και ευχόμαστε ο Άγιος βοήθεια μας για αυτά που γίνονται για μας χωρίς εμάς. Τον Σύλλογο εκπροσώπησε ο πρώην Πρόεδρος Χαράλαμπος Τσιουμπρής.
Τα Χριστούγεννα ο Σύλλογος μοίρασε μελομακάρονα και κουραμπιέδες σε όλους τους μόνιμους κατοίκους του χωριού μας για χρόνια πολλά.
Η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας θα γίνει την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012 και ώρα 16:30 στο ‘OSCAR HOTELS’ ( Ξενοδοχείο ΟΣΚΑΡ ) οδ. Φιλαδελφείας και Σάμου απέναντι από τον σταθμό Λαρίσης.
Σας περιμένουμε να ανταλλάξουμε ευχές, να πιούμε τον καφέ μας και να πούμε και καμία κουβέντα και για το χωριό μας.
Κυκλοφορεί ωραιότατο Ημερολόγιο 2012 με φωτογραφίες του χωριού μας και διαφημίσεις πατριωτών μας το οποίο μπορείτε να προμηθευτείτε από τα μέλη του Δ.Σ.
Απεβίωσε ο Πέτρος Δ. Γιούτσος.
Ο Σύλλογος εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του.Νοέμβριος 2011

Για άλλη μια φορά ο δρόμος Παραλογγοί - Τριπόταμα έχει ενταχθεί στο κοινοτικό πρόγραμμα Ε.Σ.Π.Α .
Ελπίζουμε και ευχόμαστε να μην μείνουνε για άλλη μία φορά στις μελέτες. Για να μπορούμε να πηγαίνουμε στο χωριό μας χωρίς να κινδυνεύουμε εμείς και τα αυτοκίνητα μας.
Σχετικά με το θέμα για τα λατομεία, το περιφερειακό συμβούλιο δήλωσε αναρμόδιο και παρέπεμψε το θέμα στο Υ.Γ.Μ.Ε .
Αντιπροσωπεία του συλλόγου επισκέφτηκε την περιφέρεια στην Τρίπολη και παραβρέθηκε και στα τρία περιφερειακά συμβούλια που αφορούσαν τα λατομεία και το δρόμο Τριπόταμα - Παραλογγούς.
Μετά από κατ' ιδίαν συζητήσεις που είχαμε με τον περιφερειάρχη Κ. Τατούλη Πέτρο και τον Ευάγγελο Γιαννακούρα , δεσμεύτηκαν ότι θα κάνουν το καλύτερο που μπορούν και για τις δύο περιπτώσεις.
Ο Σύλλογος εύχεται ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ και ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ σε όλους τους πατριώτες με την ελπίδα ότι ο ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ θα είναι καλύτερος.
Στις 14 Νοεμβρίου 2011 απεβίωσε η Τασούλα Ν. Τύρου.
Ο σύλλογος εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια της.Σεπτέμβριος - Οκτώβριος 2011

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το χωριό μας είχε μείνει χωρίς νερό για δύο εβδομάδες και κάποιες μέρες χωρίς ρεύμα .Ελπίζω οι αρμόδιοι να είναι πιο υπεύθυνοι και να μην κάνουν πειράματα με τους ηλικιωμένους κατοίκους του χωριού μας .Κατανοούμε τα προβλήματα του Δήμου μας αλλά θέλουμε να είναι πιο ευαισθητοποιημένοι στις βασικές ανάγκες του χωριού μας.
Η εκδρομή του συλλόγου μας στον Αγ. Ιωάννη τον Ρώσο αναβλήθηκε για την Άνοιξη λόγω μη συμπλήρωσης ατόμων.
Ο Σύλλογος ενημερώνει όποιον πατριώτη θέλει να βάλουμε την διαφήμιση στο ημερολόγιο που θα βγάλουμε.Ενημερώστε τα μέλη του συλλόγου έως τέλος Νοεμβρίου.
Ευχαριστούμε τον Χαράλαμπο Π. Ζαφειρόπουλο για τα δύο έλατα που έφερε να τα φυτέψουμε στο χωριό.
Στις 2 Οκτωβρίου 2011 ο Θεόδωρος Γ. Γιαννόπουλος και η σύζυγός του Σταματίνα παντρεύτηκαν στο εκκλησάκι του Αγ. Γεωργίου στο Καβούρι καθώς επίσης βάπτισαν το πρωτότοκο αγοράκι τους .Το όνομα του νεοφώτιστου Αριστείδης .Τους ευχόμαστε να ζήσουν ευτυχισμένοι με το γιό τους.
Το Σαββάτο 8 Οκτωβρίου 2011 ο Ηλίας Π. Ζαφειρόπουλος και η σύζυγός του Δήμητρα Αναγνωστοπούλου βάπτισαν την κόρη τους στον ιερό ναό του Αγ. Νικολάου στο Καρδαρίτσι και μετά ακολούθησε τρικούβερτο γλέντι στον Αράπη στο Βούτσι έως πρωίας. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία τους να κάνουν την βάπτιση στο χωριό μας. Τέτοιες εκδηλώσεις είναι αξιοσημείωτες γιατί δίνουν ζωή στον τόπο μας. Τους ευχόμαστε να τους ζήσει η νεοφώτιστη Παναγιώτα.
Στις 16 Οκτωβρίου 2011 η πρώην γραμματέας του συλλόγου μας Αθανασία Β. Τσίκα και ο σύζυγός της Παναγιώτης βάπτισαν την κόρη τους Δήμητρα στον ιερό ναό του Αγ. Ανδρέα στο Γαλάτσι.Τους ευχόμαστε να τους ζήσει και να είναι καλότυχη.
Απεβίωσε ο Γιώργος Χειλαδάκης (ΚΡΗΤΙΚΟΣ).Του ευχόμαστε καλό ταξίδι και ότι θα μας λείψει η παρέα και οι πλάκες του.Συλλυπούμεθα την οικογένεια του.Ο Σύλλογος αγόρασε αστάρι και πλαστικό χρώμα και με προσωπική εργασία του Προέδρου Νίκου Παναγόπουλου, γραμματέα Χρήστου Παρασκευόπουλου, ταμία Μιχάλη Μηλιώνη και του μέλους Νίκου Ζαφειρόπουλου βάφτηκε ο ναός του Αγ.Γεωργίου και Αγ. Παντελεήμονα.
Αξίζει να το αναφέρουμε γιατί πολλοί δεν το γνωρίζουν.
Οι αλουμινάδες ο Κώστας και Χρήστος Σταθόπουλος , εγγόνια του ( Κωνσταντάρα) τοποθέτησαν σιδερένια μπάρα στα σκαλιά κάτω απ’ το αλώνι στην τρανή βρύση, τους ευχαριστούμε και τους ευχόμαστε καλές δουλειές.
Επίσης, ο Σύλλογος αγόρασε και άλλαξε μαζί με τον τοπικό πρόεδρο Κώστα Π. Ζαφειρόπουλο πάνω από είκοσι λάμπες στο χωριό.
Δεν φτάνει που έμειναν λίγα γεροντάκια στα χωριά μας δεν μπορούν να βγουν το βράδυ από τα σπίτια τους. Αναγκαστήκαμε να τις αλλάξουμε μόνοι μας με κίνδυνο της ζωής μας γιατί μας ζήτησαν 5 ευρώ για κάθε αλλαγή λάμπας.
Ελπίζουμε να ενεργοποιηθεί επιτέλους ο δήμος μας τουλάχιστον για τα πιο βασικά.
Απεβίωσε η Κωνσταντίνα Τσίκα, ετών 94.Ο γιος της Νίκος Τσίκας προσέφερε 150 ευρώ εις μνήμην της. Ο Σύλλογος εύχεται συλλυπητήρια στην οικογένεια της.
Απεβίωσε την Δευτέρα 3 Οκτωβρίου ο αξιος και αγαπητός σε όλους, Γιώργος Χειλιαδάκης (Κρητικός), μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο. Ο σύλλογος εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του.
Ο Χαράλαμπος Γεωργίου Τσουμπρής, και η σύζυγός του Γεωργία, απέκτησαν κοριτσάκι.
Τους ευχόμαστε να τους ζήσει.Ιούλιος - Αύγουστος 2011

Εκατό και πλέον πιστοί από Καρδαρίτσι και Βελημάχι παρευρέθησαν ανήμερα της Αγ. Παρασκευής στον ιερό ναό της Αγ. Παρασκευής .Μαζί και ο εκδότης της εφημερίδας ‘ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ ’ Κων/νος Καλύβας.
Ο Σύλλογος μαζί με τους αδερφούς Θεόδωρο και Χρήστο Τσίκα έκαναν αρτοκλασία υπέρ υγείας των ΄΄ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΚΑΡΔΑΡΤΣΙΩΤΩΝ΄΄.
Τα ποτά και τα γλυκά προσέφεραν η Βασιλική και Μαρία Νικολοπούλου εις μνήμη των γονιών τους Θεόδωρου και Γιαννούλας, να είναι καλά και να τους θυμούνται.
Στις 14/08/2011 ο Σύλλογος οργάνωσε το ‘Καρδαριτσιώτικο Αντάμωμα’ με μεγάλη επιτυχία με βραστή γίδα, σουβλάκια και γαμοπίλαφο .
Τη μία γίδα προσέφερε ο τοπικός πρόεδρος του χωριού Κων/νος Παν. Ζαφειρόπουλος .
Τις γίδες έβρασε η Όλγα Ζαφειροπούλου και το γαμοπίλαφο ετοίμασε η Αναστασία Κυρούδη, σύζυγος Νικολάου Γ. Τσίκα.Τα σουβλάκια έψησαν ο Γιάννης Μυλωνάκης και ο Νίκος Τζίτζηρας .
Τους ευχαριστούμε καθώς επίσης και όλους όσους βοήθησαν στην πραγματοποίηση της εν λόγω εκδήλωσης. Ευχόμαστε και του χρόνου καλύτερα.
Η Βασιλική Δουρίδα προσέφερε στο Σύλλογο 1.000,00 ΕΥΡΩ για το καμπαναριό του Αγ. Νικολάου εις μνήμη του άνδρα της Θεόδωρου Κ. Δουρίδα.Την ευχαριστούμε και να είναι πάντα καλά με την οικογένεια της.
Η Ιωάννα Δουρίδα και ο σύζυγος της απέκτησαν κοριτσάκι. Τους ευχόμαστε να τους ζήσει.
Η Άννα και ο Χαράλαμπος Π. Ζαφειρόπουλος απέκτησαν αγοράκι .Τους ευχόμαστε να τους ζήσει.
Η Ηρώ και ο Χρήστος Μπόμπολης απέκτησαν αγοράκι. Ευχόμαστε να τους ζήσει.
Στις 14/08/2011 απεβίωσε ο Σπύρος Γ. Μουρούτης. Συλλυπούμαστε την οικογένεια του.
Ο Σύλλογος εύχεται σε όλους τους μαθητές και σπουδαστές καλή σχολική χρονιά.Ιούνιος 2011

Την ημέρα του Αγ. Πνεύματος ο Σύλλογος έκανε αρτοκλασία στον Αγ. Νικόλαο υπέρ υγείας των απανταχού Καρδαριτσιωτών.
Πρόσφερε αναψυκτικά και νερά σε όλους τους παρευρισκομένους πιστούς.
Τα παλιά χρόνια γλεντούσαμε με δυο-τρεις ζυγιές όργανα, τώρα δεν υπάρχουν αυτά παρά μόνο οι λιγοστοί μόνιμοι κάτοικοι και κάποιοι που είχαν κατέβει από την Αθήνα. Έστω και έτσι ας λέμε χρόνια πολλά στα πανηγύρια μας.
Ο Σύλλογος έχει προγραμματίσει εκδηλώσεις για το καλοκαίρι για το χωριό της Αγ. Παρασκευής και στις 15Αυγούστου το Καρδαριτσιώτικο Αντάμωμα με βραστή γίδα και σουβλάκια προς αναβίωση των παλιών εθίμων που γίνονταν στο πανηγύρι του Αγ. Πνεύματος .
Σχετικά με τις ενέργειες του Συλλόγου, αποκαταστάθηκε η υδροδότηση του νεκροταφείου με καινούριο λάστιχο, έγινε η κοπή των χόρτων από το σπίτι της Διαμάντω Παρασκευοπούλου έως Νικολόπουλου και από Σταθόπουλου Ιωάννη έως Ηλιόπουλου Γεώργιου καθώς και στην παιδική χαρά και τις πλατείες όπου και φυτέψαμε δύο έλατα εκ των οποίων το ένα το έδωσε ο Χαράλαμπος Χ. Ζαφειρόπουλος, πραγματοποιήθηκε δε το κέντρωμα των αχλαδιών με επιτυχία μέσα και γύρω από το χωριό.
Ο Παντελής Γιαννακόπουλος προσέφερε 1.000 ΕΥΡΩ για τις ανάγκες του Συλλόγου αξίζει δε να σημειώσουμε ότι στην πίτα έδωσε ατζέντα 2011 και πέρσι το βιβλίο ( ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΔΑΡΙΤΣΙ ) τα οποία μοιράστηκαν στους πατριώτες .
Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του εύχονται να είναι πάντα γερός και πάντα κοντά στο Σύλλογο, γιατί τέτοιες πρωτοβουλίες αξίζει να βρουν και άλλους μιμητές.
Στις 28/05/2011 στο παρεκκλήσι του Αγ. Γιάννη του νηστευτή στην Τρίπολη παντρεύτηκε η Αγγελική Π. Παναγοπούλου με τον εκλεκτό της καρδιάς της Ευγένιο. Ακολούθησε γλέντι στην αίθουσα δεξιώσεων ΄΄ΕΠΑΥΛΙΣ΄΄ μέχρι πρωίας.
Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. τους ευχόμαστε βίον ανθόσπαρτον και όλο χαρές.
Στις 15/06/2011 ο Γιώργος Π. Ζαφειρόπουλος και η Μαρία Καραγιάννη απέκτησαν κοριτσάκι. Τους ευχόμαστε να είναι καλότυχο και γερό σαν τα ψηλά βουνά.Μάιος 2011

Στις 29/04/2011 της Ζωοδόχου Πηγής οι λιγοστοί κάτοικοι του χωριού και κάποιοι Αθηναίοι που είχαν παραμείνει στο χωριό από το Πάσχα ανέβηκαν στο Κάστρο για να λειτουργήσουν στη Χάρη της Παναγίας. Ο Σύλλογος προσέφερε αναψυκτικά και νερά και έκανε Αρτοκλασία υπέρ των Απανταχού Καρδαριτσιωτών. Επίσης, του Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης όλα τα μέλη του Συλλόγου κατέβηκαν στο χωριό και παρευρέθησαν στη Θεία Λειτουργία, όπως και πολλοί άλλοι πατριώτες από το Καρδαρίτσι και το γειτονικό Βελημάχι.
Μετά την Αρτοκλασία ετελέστη Τρισάγιο εις μνήμην των μεγάλων δωρητών του χωριού μας: Κωνσταντίνου Σέχα και Κωνσταντίνου Λαμπρόπουλου. Αξίζει να αναφέρουμε τα έργα που έχουν κάνει στο χωριό μας: με δαπάνη του Κωνσταντίνου Λαμπρόπουλου κτίστηκε ο Ναός των Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης (1972). Ο Κωνσταντίνος Σέχας έκτισε τη μάντρα της Εκκλησίας του Αγίου Νικολάου, την Τρανή Βρύση και την Εκκλησία του Αγίου Γεωργίου (1890). Είναι το λιγότερο που μπορούσαμε να κάνουμε για αυτούς. Αιωνία τους η Μνήμη.
Στις 07/05/2011 παντρεύτηκε η Αγγελική Παναγοπούλου του Ιωάννη με τον εκλεκτό της καρδιάς της Ασημάκη στον Ιερό Ναό των Τριών Ιεραρχών Θεσσαλονίκης. Ακολούθησε δεξίωση, όπου έδωσε ρεσιτάλ στο τραγούδι ο Υπερνομάρχης Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης.
Μετά συνεχίστηκε τρικούβερτο γλέντι μέχρι το πρωί. Ο Πρόεδρος και το Δ. Σ. του Συλλόγου τους εύχονται ότι καλύτερο στη ζωή τους.
Ο Γιάννης Θεοδώρου Παναγόπουλος προσέφερε στο Σύλλογο 100 ευρώ και 6 φώτα για την μάντρα του Αγίου Νικολάου και 50 ευρώ ο Θεόδωρος Ιωάννου Παναγόπουλος.
Στις 16/05/2011 απεβίωσε η Κατίνα Χ. Ζαφειροπούλου ετών 67. Ο αδελφός της Κώστας Χ. Ζαφειρόπουλος έδωσε στο Σύλλογο 150 ευρώ εις μνήμην της. Ο Σύλλογος εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένειά της.

Απρίλιος 2011

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το χωριό μας γέμισε με κόσμο τις Άγιες μέρες του Πάσχα. Στόλισαν με ευλάβεια τη Μεγ. Παρασκευή το απόγευμα τον επιτάφιο η Δήμητρα Αναγνωστοπούλου, η Ειρήνη Τζίτζηρα, η Βάσω Κιούλου, η Αναστασία Τύρου και η Ξένια Ντίνου.
Το Μεγ. Σάββατο ο Άγιος Νικόλαος γέμισε από πιστούς αναμένοντας το Χριστός Ανέστη από τον Παπά Χρήστο.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι έγινε αισθητή η απουσία του Μπαρμπαγιάννη του Λαμπρόπουλου από το ψαλτήρι. Είχαμε μεγαλώσει με τη φωνή του και μας φαινόταν άδειο.
Με την έξοδο της εικόνας από την εκκλησία ο ουρανός φωταγωγήθηκε από τα βεγγαλικά που έριξε ο Σύλλογος για την Ανάσταση του Κυρίου. Τη Δευτέρα του Πάσχα ο λόφος του Αγίου Γεωργίου γέμισε με κόσμο.
Ο σύλλογος έκανε αρτοπλασία υπέρ υγείας των απανταχού Καρδαριτσιωτών. Επίσης, προσέφερε αναψυκτικά και τσουρέκια για χρόνια πολλά.
Μετά τη Θεία Λειτουργία στην κλήρωση για το κατσίκι το κέρδισε ο Βασίλης Ι. Παρασκευόπουλος. Τον κλήρο δε, τράβηξε ο Παναγιώτης Χ. Ζαφειρόπουλος.
Ακολούθησε το τρέξιμο της κουλούρας και για να μην είναι άνισος ο αγώνας χωρίστηκαν σε ομάδες μικροί μεγάλοι. Για τη χάρη του Αγίου Γεωργίου στον αγώνα πρώτος βγήκε ο Γεώργιος Θ. Παναγόπουλος, πήρε την κουλούρα και 30€ από το Σύλλογο. Δεύτερος ο Κωνσταντίνος Γ. Δουρίδας 20€. Από τους μεγάλους την κουλούρα πήρε ο Θεόδωρος Περ. Παναγόπουλος. Την κουλούρα προσέφερε η Γεωργία Γ. Τσιουμηρή και η Τρίτη κατηγορία η οποία πήρε και το πιο ζεστό χειροκρότημα του κόσμου ο Δημήτρης Γ. Τσίκας και ο Γεώργιος Ν. Παναγόπουλος 10€ + 10€ από το Σύλλογο.
Και του χρόνου να είμαστε όλοι πάλι στη χάρη του Αγίου Γεωργίου. Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Συλλόγου παρ’ όλες τις εκδηλώσεις που έκαναν δεν ξεχνάει τη Θεοδώρα Ι. Τύρου και Όλγα Α. Ζαφειροπούλου.
Τους ευχόμαστε περαστικά το γρηγορότερο.
Απεβίωσε ο Πλούταρχος Θ. Τσίκας. Το Δ.Σ. συλλυπείται την οικογένειά του.
17/04/11 απεβίωσε ο Παρασκευάς Α. Τύρος ετών 90. Το Δ.Σ συλλυπείται την οικογένειά του.Φεβρουάριος 2011

Στις 24/01/2011 συνεδρίασαν τα νέα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου και συνήλθαν σε σώμα.
Πρόεδρος: Νικόλαος Γ. Παναγόπουλος
Αντιπρόεδρος: Αντώνιος Χ. Ζαφειρόπουλος
Αντιπρόεδρος Β’: Ιωάννης Θ. Τύρος
Γεν. Γραμ.: Χρήστος Β. Παρασκευόπουλος
Ταμίας: Μιχάλης Κ. Μηλιώνης
Βοηθός Ταμία: Κωνσταντίνος Λ. Τσίκας
Υπ. Δημ. Σχέσεων: Αντώνιος Π. Δημόπουλος
Μέλη: Νικόλαος Π. Ζαφειρόπουλος
Νικόλαος Γ. Τσίκας
Αναπληρωματικά: Αθανασία Β. Τσίκα
Γεωργία Θ. Αναγνωστοπούλου
Κατερίνα Ν. Μουρούτη
Εξελεγκτική Επιτροπή: Χαράλμπος Γ. Τσουγκρής
Ιωάννης Α. Ζαφειρόπουλος
Χρήστος Θ. Μουρούτσης
Το νέο Δ.Σ. μάλιστα ευχαριστεί για τη στήριξη από τους πατριώτες και παρακαλεί όλους τους απανταχού Καρδαριτσιώτες να είναι ακόμα πιο κοντά στο Σύλλογό μας και στο χωριό μας για να διατηρούμε και να ομορφαίνουμε τον τόπο μας που γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε γιατί όποιος ξεχνάει το παρελθόν του χάνει το μέλλον του.
Στις 11/01/2011 ο Θεόδωρος Γ. Γιαννόπουλος και η σύζυγός του Ματίνα απέκτησαν αγοράκι. Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Συλλόγου τους εύχεται να τους ζήσει.
Στις 31/01/2011 απεβίωσε η πατριώτισσά μας σταρ του σινεμά και του κινηματόγραφου Καίτη Λαμπροπούλου, μια από τις τελευταίες ηθοποιούς του παλιού καλού ελληνικού κινηματογράφου. Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Συλλόγου συλλυπούνται την οικογένειά της.
Στις 19/02/2011 απεβίωσε ο Θεόδωρος Γ. Γιαννακόπουλος, πολλά χρόνια στο Δ.Σ. και πρόεδρος του Συλλόγου μας, ένας από τους καλύτερους και πιο δυναμικούς πατριώτες μας με συνεχείς παρουσίες σε όλες τις εκδηλώσεις του Συλλόγου μας, Ευχόμαστε τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.


Ο καιρός