Καλώς ήλθατε στον επίσημο ιστότοπο του συλλόγου των Καρδαριτσιωτών

Καρδαρίτσι, Νοέμβριος 2019

Νέα Νοεμβρίου 2019


Γέμισε και φέτος το πανέμορφο χωριό μας από πατριώτες που πήγαν να μαζέψουν τις σοδιες του. Οι καρυδιές και οι ελιές φορτωμένες από νωρίς, περίμεναν καρτερικά να τις ξαλαφρωσουν και να απολαύσουν τους καρπούς τους οι κουρασμένοι από το μάζεμα ιδιοκτήτες τους. Ευχόμαστε καλοφαγωτοι οι καρποί και του χρόνου ακόμα περισσότεροι οι καρποί.


Την Παρασκευή 06 Δεκεμβρίου το Διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου έχει προγραμματίσει αρτοκλασία και εκδηλώσεις για την εορτή του πολιούχου του χωριού μας Αγίου Νικολάου.
Την Κυριακή 12 Ιανουαρίου και ώρα 11:00 το πρωί, το Διοικητικό συμβούλιο θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα στο γνωστό μέρος πλέον, ξενοδοχείο Oscar στον σταθμό Λαρίσης.
Κυκλοφορησε το ημερολόγιο του συλλόγου για την νέα χρονιά σε μορφή ατζέντας με διαφημίσεις  επαγγελματιών πατριωτών και φίλων του χωριού. Απευθύνεστε στα μέλη του συλλόγου για την αγορά του. Ευχαριστούμε θερμά όλους τους διαφημιζόμενους που στηρίζουν τον σύλλογο.
Το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου σας προσκαλεί στην ετήσια χοροεσπερίδα του την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου στο κέντρο διασκέδασης Cabana live stage, με τα μεγαλύτερα ονόματα της δημοτικής μουσικής: Βελισσαρης - Τζένη και Γιάννης Κατσιγιαννη.