Καλώς ήλθατε στον επίσημο ιστότοπο του συλλόγου των Καρδαριτσιωτών

Εκκλησία Αγίου Νικολάου

Νέα Δεκεμβρίου 2019

Ανήμερα της εορτής του πολιούχου του χωριού μας Αγίου Νικολάου, τελέστηκε πανηγυρική Θεία Λειτουργία στην ομώνυμη εκκλησία μας. Σε μια ηλιόλουστη μέρα οι λιγοστοί επισκέπτες από την Αθήνα και όλοι οι κάτοικοι του χωριού παρακολούθησαν με κατάνυξη την θεία Λειτουργία. Μετά το πέρας της, έγινε περιφορά της εικόνας του Αγίου Νικολάου, αρτοκλασία και προσφέρθηκαν γλυκά και αναψυκτικά στους παρευρισκομενους. Οι άρτοι ήταν προσφορά του Νικολάου Παναγοπουλου και τα αναψυκτικά του Σωτηρίου Λαμπρόπουλου
Ο Άγιος πάντα βοήθεια τους και σε όλους τους απανταχού Καρδαριτσιωτες. 
    Κυκλοφόρησε το νέο ημερολόγιο του συλλόγου για το νέο έτος. Όπως και πέρυσι πρόκειται για ατζέντα επιτραπέζια με διαφημίσεις πατριωτών επαγγελματιών και όχι μόνο. Ευχαριστούμε θερμά όλους τους διαφημιζομενους για την συμμετοχή τους και την ενίσχυση των οικονομικών του συλλόγου μας. Μπορείτε να το προμηθευτειτε από τα μέλη του συλλόγου και στην πίτα. 
   Για την Κυριακή 12 Ιανουαρίου και ώρα 11:00 το πρωί ορίστηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας του συλλόγου μας. Θα γίνει στο γνωστό πλέον μέρος στο ξενοδοχείο Oscar στον σταθμό Λαρίσης. Σας περιμένουμε όλους να πούμε τα κάλαντα του συλλόγου και ευχές για την νέα χρονιά. 
   Η ετήσια χοροεσπερίδα του συλλόγου μας έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου και ώρα 13:30 μ.μ στο κέντρο διασκέδασης Cabana live stage Καυταντζογλου 46 Αθήνα. Θα υπάρξει λεπτομερής ενημέρωση στο επόμενο τεύχος. 
   Ευχόμαστε σε όλους τους απανταχού Καρδαριτσιωτες και στους εργαζόμενους της εφημερίδας Γορτυνία Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος. Εφιστουμε την προσοχή σε όσους ταξιδεύσουν αυτές τις άγιες μέρες οδικώς.