Καλώς ήλθατε στον επίσημο ιστότοπο του συλλόγου των Καρδαριτσιωτών

Νέα Οκτωβρίου 2018

Και φέτος το χωριό μας γέμισε από επισκέπτες πατριώτες για την συγκομιδή των καρυδιών και των ελιών τους.. Από τους πρώτους καρπούς που μαζεύτηκαν φτιάχτηκαν οι ανάλογες πίτες για το καλό της νέας χρονιάς.
Κυκλοφορεί το νέο ημερολόγιο του συλλόγου σε μορφή ατζέντας με διαφημίσεις επαγγελματιών πατριωτών και μη. Παρακαλούμε πολύ να τα προμηθευτείτε από τα μέλη του συλλόγου μας για να βοηθήσετε τα οικονομικά της ένωσης ώστε να συνεχίσουμε τα έργα στο πανέμορφο χωριό μας.

Την Κυριακή 21 Οκτωβρίου ο πρώην δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Βασίλης Γιαννακόπουλος και η εκλεκτή της καρδιάς του Μαριάννα Μουστογιάννη, ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας.
Ευχόμαστε βίον ανθόσπαρτων και να τους ζήσει το πανέμορφο αγοράκι που έχουν αποκτήσει. Στις 10 Αυγούστου η Γεωργία Αναγνωστοπούλου και ο σύζυγος της Μιχάλης, απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, ένα πανέμορφο αγοράκι. Ευχόμαστε ολόψυχα να τους ζήσει και ο Άγιος Νικόλαος να το φιλάει.
Στις 12 Σεπτεμβρίου η Λάουρα Λαμπρόπουλου και ο σύζυγος της Σωκράτης, απέκτησαν το δεύτερο παιδάκι τους, ένα πανέμορφο αγοράκι.. Ευχόμαστε στον Παππού Θανάση Λαμπρόπουλο εξ Αμερικής να του ζήσει ο εγγονός και να είναι πάντα καλότυχος.
Ο Χατζηστεφάνου Μιχάλης, γιος της Αλεξάνδρας Δουρίδα, πήρε με άριστα το πτυχίο του στην φαρμακευτική σχολή Πανεπιστημίου Αθηνών. Τον συγχαίρουμε για την προσπάθεια του και την διαφήμιση του χωριού μας..
Στις 22 Αυγούστου βαρύ πένθος σκέπασε το χωριό μας. Εφυγε ξαφνικά από την ζωή η Ελένη Διαμαντοπούλου , σύζυγος του Νεοκλή Ζαφειροπούλου. Θα θυμόμαστε για πάντα το υπέροχο χαμόγελο σου θεία Ελένη και την ζεστασιά που είχε η κάθε σου λέξη. Καλό παράδεισο και συλλυπητήρια στην οικογένεια.