Κοινωνικά νέα

 Ιούνιος 2019

Απεβίωσε ο συμπατριώτης μας Χρήστος Ν. Ζαφειρόπουλος ετών 80. Η νεκρώσιμος ακολουθία έγινε την Δευτέρα 03 Ιουνίου στο νεκροταφείο των Αγίων Αναργύρων. Τα Συλλυπητήρια μας στην οικογένεια.

 Μάιος 2019

Απεβίωσε την Κυριακή 26/5 η συμπατριώτισσά μας Νικούλα Παρασκευοπούλου. Η κηδεία της έγινε την Δευτέρα 27 Μαΐου στις στον Άγιο Νικόλαο στο Καρδαρίτσι. Συλλυπητήρια στην οικογένεια της.

 Μάρτιος 2019

Απεβίωσε την Παρασκευή 08 Μαρτίου ο συμπατριώτης μας Τσιουμπρής Γεώργιος του Νικολάου ετών 94. Η κηδεία του έγινε το Σάββατο 09 Μαρτίου στον ιερό ναό Αγίου Νικολάου Καρδαριτσίου. Ο Θεός να τον Αναπαύσει και συλλυπητήρια στους οικείους του.

Φεβρουάριος 2019

Απεβίωσε την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου ο Κωνσταντίνος Πάστρας, σύζυγος Κωνσταντίνας Φιλοπούλου ετών 61. Η κηδεία του έγινε την Πέμπτη 28/02 στις στο κοιμητήριο Παπάγου.. Συλλυπητήρια στους οικείους του και καλό Παράδεισο.. Αντί στεφάνου ο Θοδωρής Ν. Τσίκας έδωσε στον σύλλογο 100 ευρώ.

Απεβίωσε το Σάββατο 09 Φεβρουαρίου ο πατριώτης Τσίκας Νικόλαος του Χρήστου ( Μπάρμπα Γαλάνης). Η κηδεία του έγινε την Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου στο κοιμητήριο Αργυρούπολης. Αιωνία του η μνήμη και συλλυπητήρια στην οικογένεια.

------

Κοινωνικά νέα περασμένων ετών μπορείτε να δείτε στην σελίδα:

https://kardaritsi.gr/old/social.php