Κοινωνικά νέα

 

 Ιούνιος 2019

    Την Παρασκευή 21 Ιουνίου η Μαρία Χατζηκοκολακη και ο Θωμάς Κακούρης ενώθηκαν με ιερά δεσμά του γάμου. Κουμπάρος ήταν ο Ταμίας του συλλόγου Νίκος Ζαφειρόπουλος με την σύζυγο του Ειρήνη. Βαφτίστηκε επίσης από την πρώην γραμματέα του συλλόγου Ιωάννα το πρώτο παιδάκι του ζευγαριού. Το όνομα του νεοφώτιστου Ευάγγελος. Ευχόμαστε ολόψυχα να ζήσουνε.


   +Το Σάββατο 01 Ιουνίου απεβίωσε ο συμπατριώτης  Χρήστος Ζαφειρόπουλος του Νικολάου ετών 80. Η νεκρώσιμος ακολουθία έγινε στο κοιμητήριο Αγίων Αναργύρων. Συλλυπητήρια στην οικογένεια και καλό Παράδεισο παππού.
   +Την Τρίτη 11 Ιουνίου απεβίωσε ο συμπατριώτης μας Βασίλης Τσίκας του Νικολάου και της Ουρανίας ετών 88. Η νεκρώσιμος ακολουθία έγινε στο πρώτο νεκροταφείο Αθηνών. Συλλυπητήρια στους οικείους του.

 Μάιος 2019

   +Απεβίωσε την Κυριακή 26/5 η συμπατριώτισσά μας Νικούλα Παρασκευοπούλου ετών 85. Η κηδεία της έγινε την Δευτέρα 27 Μαΐου στις στον Άγιο Νικόλαο στο Καρδαρίτσι. Συλλυπητήρια στην οικογένεια της.

 Μάρτιος 2019

   +Απεβίωσε την Παρασκευή 08 Μαρτίου ο συμπατριώτης μας Τσιουμπρής Γεώργιος του Νικολάου ετών 94. Η κηδεία του έγινε το Σάββατο 09 Μαρτίου στον ιερό ναό Αγίου Νικολάου Καρδαριτσίου. Ο Θεός να τον Αναπαύσει και συλλυπητήρια στους οικείους του.

Φεβρουάριος 2019

   +Απεβίωσε την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου ο Κωνσταντίνος Πάστρας, σύζυγος Κωνσταντίνας Φιλοπούλου ετών 61. Η κηδεία του έγινε την Πέμπτη 28/02 στις στο κοιμητήριο Παπάγου.. Συλλυπητήρια στους οικείους του και καλό Παράδεισο.. Αντί στεφάνου ο Θοδωρής Ν. Τσίκας έδωσε στον σύλλογο 100 ευρώ.

  +Απεβίωσε το Σάββατο 09 Φεβρουαρίου ο πατριώτης Τσίκας Νικόλαος του Χρήστου ( Μπάρμπα Γαλάνης). Η κηδεία του έγινε την Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου στο κοιμητήριο Αργυρούπολης. Αιωνία του η μνήμη και συλλυπητήρια στην οικογένεια.

------

Κοινωνικά νέα περασμένων ετών μπορείτε να δείτε στην σελίδα:

https://kardaritsi.gr/old/social.php