Ετήσια χοροεσπερίδα 2019

Ο σύλλογος των Καρδαριτσιωτών πραγματοποίησε με πολύ μεγάλη επιτυχία την ετήσια χοροεσπερίδα του την Κυριακή 3 Μαρτίου 2019 στο κοσμικό κέντρο διασκέδασης CABANA Live Stage (πρώην Γαλάζιο)...

Νέο διοικητικό συμβούλιο του συλλόγουΤο νέο διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου συγκροτήθηκε σε σώμα και είναι το εξής :
Πρόεδρος: Μηλιώνης Μιχάλης
Α' Αντιπρόεδρος: Τσίκας Κωνσταντίνος
Β' Αντιπρόεδρος: Τσίκα Αθανασία
Γεν. Γραμματέας: Νικολόπουλος Γεώργιος
Ταμίας: Ζαφειρόπουλος Νικόλαος
Υπεύθ. Νεολαίας: Γιαννακόπουλος Ιωάννης
Υπεύθ. Δημ. Σχέσεων: Τσιντσιράς Νικόλαος
Μέλη: Παρασκευόπουλος Ιωάννης,
Ιωάννα Χατζηκοκολάκη
Υπεύθυνος Ίντερνετ: Δημόπουλος Αντώνιος
Αν. Μέλη: Αναγνωστόπουλος Νικόλαος
Παναγόπουλος Π. Θεόδωρος
Καλή επιτυχία στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο μας και υποσχόμαστε, με την στήριξη όλων των πατριωτών πάντα, να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για την προβολή του χωριού μας και συνέχιση των έργων σ' αυτό.

Νέα Απριλίου 2019

Το Διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου σας εύχεται Χρόνια Πολλά. Είθε το φως της Ανάστασης να φωτίζει πάντα τις ζωές μας και να μας οδηγεί στην αγάπη και στην αλληλεγγύη. Ελπίζουμε να γεμίσει και φέτος το χωριό μας με πατριώτες, φίλους και παιδικές φωνές. Σε όσους ταξιδεύσουν αυτές τις άγιες μέρες, ευχόμαστε ασφαλείς μετακινήσεις και υπομονή.
       Οι φετινές δημοτικές εκλογές και οι ευρωεκλογές έχουν έντονο το Καρδαριτσιωτικο στοιχείο και ενδιαφέρον αφού είναι υποψήφιοι 3 συμπατριώτες μας.

Νέα Μαΐου 2019

 Την Κυριακή 19 Μαΐου εορτάστηκε ο Άγιος Κωνσταντίνος στο ομώνυμο εκκλησάκι του χωριού μας, ώστε να μπορέσουν να κατέβουν στο χωριό περισσότερος κόσμος. Πραγματοποιήθηκε αρτοκλασία προσφορά της οικογένειας Γιαννακόπουλων και στην συνέχεια προσφέρθηκε καρυδόπιτα από την Όλγα Ζαφειροπούλου και αναψυκτικά από τον σύλλογο. Το μεσημέρι προσφέρθηκε γεύμα στους πατριώτες στην αίθουσα πολιτιστικών εκδηλώσεων του χωριού προς τιμήν των μονίμων κατοίκων και των ευεργετών του χωριού μας Παντελή και Γιάννη Γιαννακόπουλο.

Νέα Ιουνίου 2019

 

Το Διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου σας εύχεται καλό καλοκαίρι και ελπίζει να δει και φέτος τα χωριά μας γεμάτα κόσμο.
   Μέλη του συλλόγου μαζί με εθελοντές πατριώτες, κέντρωσαν για 10η συνεχόμενη χρονιά 50 απιδιές περιμετρικά και μέσα στο χωριό. Καθαρίστηκαν επίσης σοκάκια του χωριού από χόρτα και σκουπίδια.