Οι φετινές δημοτικές εκλογές και οι ευρωεκλογές έχουν έντονο το Καρδαριτσιώτικο στοιχείο και ενδιαφέρον αφού  3 συμπατριώτες μας είναι υποψήφιοι.

Ετήσια χοροεσπερίδα 2019

Ο σύλλογος των Καρδαριτσιωτών πραγματοποίησε με πολύ μεγάλη επιτυχία την ετήσια χοροεσπερίδα του την Κυριακή 3 Μαρτίου 2019 στο κοσμικό κέντρο διασκέδασης CABANA Live Stage (πρώην Γαλάζιο)...

Νέα Φεβρουαρίου 2019

Το Διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου σας προσκαλεί στην ετήσια χοροεσπερίδα του, την Κυριακή 03 Μαρτίου και ώρα 13:30 μ.μ. στο κέντρο CABANA Live Stage ( Πρώην Γαλάζιο) Καυταντζόγλου 46 Αθήνα. Τραγουδούν ο Γιάννης Καψάλης, ο Γιάννης και η Τζένη Κατσιγίαννη και στο κλαρίνο ο Μάκης Τσίκος και ο Σταύρος Ιωαννίδης. Η τιμή της πρόσκλησης είναι 20 ευρώ πακέτο και περιλαμβάνει φαΐ και απεριόριστο κρασί προσφοράς με αναψυκτικά.. Υπάρχει και παιδικό μενού 10 ευρώ. Στην εκδήλωση θα βραβευτούν οι επιτυχόντες σε ΤΕΙ και ΑΕΙ καθώς και οι νέοι επαγγελματίες του χωριού μας. Σας περιμένουμε όλους για ένα ατελείωτο αποκριάτικο γλέντι με πολύ κέφι και χορό..

Νέα Μαρτίου 2019

Για ακόμη μια χρονιά η ετήσια χοροεσπερίδα του συλλόγου Καρδαριτσιωτών γνωρίζει ανεπανάληπτη επιτυχία. Περισσότεροι από 370 πατριώτες και φίλοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Διοικητικού συμβουλίου και γέμισαν ασφυκτικά το κέντρο διασκέδασης Cabana live stage. Η πρωτοφανής κοσμοσυρροή εν μέσω κορύφωσης της οικονομικής κρίσης για συλλόγους και τον καθένα ατομικά, μας δίνει την πεποίθηση ότι οι αγώνες και τα έργα των μελών του διοικητικού συμβουλίου έχουν δικαιωθεί δίνοντας τους κίνητρο για ακόμη μεγαλύτερα πράγματα.

Το Διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου σας εύχεται Χρόνια Πολλά. Είθε το φως της Ανάστασης να φωτίζει πάντα τις ζωές μας και να μας οδηγεί στην αγάπη και στην αλληλεγγύη. Ελπίζουμε να γεμίσει και φέτος το χωριό μας με πατριώτες, φίλους και παιδικές φωνές. Σε όσους ταξιδεύσουν αυτές τις άγιες μέρες, ευχόμαστε ασφαλείς μετακινήσεις και υπομονή.
       Οι φετινές δημοτικές εκλογές και οι ευρωεκλογές έχουν έντονο το Καρδαριτσιωτικο στοιχείο και ενδιαφέρον αφού είναι υποψήφιοι 3 συμπατριώτες μας.